День фінансів, 26 червня: реєстрація ТОВ через "Дію", топ-5 карантинних кіберзагроз, повернення грошей за товар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 26 червня: реєстрація ТОВ через "Дію", топ-5 карантинних кіберзагроз, повернення грошей за товар

665
П’ятниця, 26 червня. Як правильно повернути гроші за неякісний товар, і де можуть дозволити перевищувати швидкість.
Київміськбуд ввів в експлуатацію три ЖК Укрбуду. Компанія ввела в експлуатацію житлові комплекси Сонячна рів’єра, Новомостицький і перші дві секції ЖК Пектораль, які раніше прийняв на баланс від Укрбуду. Президент Київміськбуду Ігор Кушнір повідомив, що компанія також подала документи на частину ЖК Харківський, а найближчим часом планує зробити це ще щодо двох житлових комплексів.
Бета-тестування реєстрації ТОВ на порталі “Дія”. Мінцифри запустило бета-тестування реєстрації ТОВ через портал “Дія”. Як зазначається, подання заяви займе 20 хвилин. За словами голови Міністерства Михайла Федорова, на порталі також можна обрати спрощену систему оподаткування і подати заявку на реєстрацію платників ПДВ.
День фінансів, 26 червня: реєстрація ТОВ через "Дію", топ-5 карантинних кіберзагроз, повернення грошей за товар
Водіям можуть дозволити перевищувати швидкість. Але не скрізь. Депутати на сайті ВР зареєстрували законопроєкт, яким пропонують дозволити перевищення швидкості на міжнародних і національних автомобільних дорогах. Як зазначається, це дозволить зменшити витрати часу на проходження довгих відстаней, запобігатиме втомі водіїв і знизить ризики, пов’язані з тривалим безперервним перебуванням водіїв за кермом. Де і на скільки пропонують збільшити ліміт, читайте за посиланням.
Топ-5 карантинних кіберзагроз. Як розповів Олександр Карпов, директор Української міжбанківської асоціації членів платіжних систем EMA, на вебінарі “FinUpDate: Випуск 9. Цифрові платежі і правила безпеки на кожен день”, найчастіше зловмисники використовують інтернет, телефон, СМС, банкомати або шкідливе програмне забезпечення, щоб виманити гроші у жертв. Але з 20 кіберзагроз, які використовували активно на карантині, тільки одна – новий винахід часів коронавірусу.
Концепція особливих умов з податку на прибуток. Мінфін представив концепцію введення особливих умов оподаткування податком на прибуток підприємств. Відомство пропонує запровадити спеціальний податок на прибуток для підприємств платників в межах окремих регіонів, в яких є незначні надходження цього податку.
І наостанок, багато корисного – якщо вам не хочуть повертати гроші за товар. Погодьтеся, з ким не бувало… Якщо ви купили товар, але він не підійшов за розміром, кольором або виявився неякісним, то ви маєте право повернути свої гроші. Як відстояти свою позицію, повернути гроші за товар, і що треба знати про свої права споживача – розповідає наш редактор у спеціальному відео на YouTube-каналі Finance.ua.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас