11:45 16.11.2018

Столичний ТРЦ White відкриється до кінця 2020 року - UTG

2 хв читати

 Торговельно-розважальний комплекс (ТРЦ) White в складі житлового комплексу (ЖК) White Lines буде побудовано між вул. Васильківською та просп. Голосіївським у Києві до кінця 2020 року, повідомила компанія UTG, ексклюзивний агент ТРЦ.

Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" в компанії, інвестором багатофункціонального комплексу виступає компанія UDP бізнесмена Василя Хмельницького, девелопером і генпідрядником - A Development.

У свою чергу компанія UTG приступила до здачі в оренду площ у ТРЦ White.

"Чотирьохрівневий ТРЦ будують в одному з найбільш густонаселених районів столиці - Голосіївському. Новий торговельний центр має загальну площу 40 тис. кв. м (GBA), орендну - 27 тис. кв. М (GLA) і входить до складу житлового комплексу. Відкриття ТРЦ White заплановано на 2020 р.", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, початок будівництва ЖК White Lines заплановано на IV кв. 2018 року.

Комплекс складатиметься з трьох 24-поверхових будинків на 566 квартир загальною площею 36,9 тис. кв. м, а також торговельного центру, розташованого в стилобаті, з експлуатованим дахом і двоповерховим підземним паркінгом на 685 машиномісць.

Якірними орендарями виступлять супермаркет "Сільпо", кінотеатр "Мультиплекс" і фітнес-клуб Energym.

A Development здійснює повний цикл розвитку проектів житлової нерухомості, а також об'єктів комерційної та соціальної інфраструктури в житлових комплексах. Компанія реалізувала проекти багатофункціональної забудови Smart Plaza Polytech і Smart Plaza Obolon у Києві.

Ukrainian Development Partners (UDP) створено в 2002 році як керівну компанію для консолідації активів та операцій у сфері нерухомості.

За даними на сайті компанії, проектний портфель UDP охоплював 11 проектів загальною площею близько 3 млн кв. м, інвестиційний - $620 млн. Земельний актив компанії становив понад 1 тис. га, штат співробітників - 1,7 тис. осіб.

UTG створено в 2001 році, спеціалізується на комплексному супроводі девелоперських проектів.

За участю UTG відкрито понад 100 об'єктів нерухомості. Серед них - торговельно-розважальні центри Lavina Mall, New Way, Ocean Plaza, Gulliver, "Піраміда" і "Комод" (усі - Київ), "Мегамолл" (Вінниця), "Міст Сіті Центр" (Дніпро), "Французький бульвар "(Харків) і Global.UA (Житомир).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Більше половини українців не відкладають гроші на “чорний день”: опитування Rakuten Viber

Девелопери забезпечують автономне живлення в житлових проєктах лише для критичних інженерних систем будинків

Міжнародні резерви України в травні знизилися на 7,9% - до $39 млрд

Темпи встановлення нової газової генерації наразі дуже недостатні - директор Центру досліджень енергетики

Газопоршнева установка обійдеться в EUR1-1,1 млн/МВт, її окупність – три-шість років - директор Центру досліджень енергетики

Відвідуваність ресторанів і самовивіз зростають у Києві на тлі відключень світла - експерт

"Укрнафта" та "Укргідроенерго" освоять EUR300 млн, які виділяє ЄБРР на підтримку енергетики

Протести фермерів на українсько-польському кордоні - частина європейського руху напередодні виборів до Європарламенту - Мінагрополітики

"Укренерго" на четвер знову встановило ліміти споживання е/е для кожного регіону на всю добу

Під аварійні відключення через перевищення лімітів у вівторок потрапили 15 областей і Київ - "Укренерго"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА