07:38 14.10.2019

Бойовики 25 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку неділі, без втрат

2 хв читати
Бойовики 25 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку неділі, без втрат

З початку доби неділі бойовики 25 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомив прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"За минулу добу жоден військовослужбовець зі складу об'єднаних сил внаслідок обстрілів не постраждав", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок вранці.

За минулу добу бойовики 21 раз порушили режим припинення вогню з заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82-мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 7 обстрілів. Зокрема, двічі поблизу Пісків - з міномета калібру 82-мм, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; у Водяного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; двічі біля Павлополя - з міномета калібру 82-мм і ручних протитанкових гранатометів; неподалік Чермалика - зі станкових автоматичних гранатометів; поблизу Пищевика - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 14 обстрілів: шість разів поблизу Новолуганського - з мінометів калібру 120 і 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; двічі біля Золотого - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; у Світлодарська і Попасної - з автоматичних станкових гранатометів; навколо Зайцевого - з озброєння БМП-1; біля Луганського - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; неподалік від Південного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Кримського - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

"Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 4 рази порушили режим припинення вогню ... в результаті ворожих обстрілів втрат з нашого боку не було", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили обстріл: двічі неподалік Новотроїцького - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу Лебединського - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано ворожий обстріл з РПГ і стрілецької зброї в районі Хутора Вільного.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дніпропетровська область другий день поспіль може обійтися без відключень е/е

Глава МЗС Італії підтвердив плани передати Україні систему ППО SAMP/T

Естонія передає Україні енергоблок, який може забезпечити електроенергією близько 150 тисяч українців

Відключення світла у вівторок можуть збільшуватися за рахунок більшого обсягу обмеження е/е

Італія може передати Україні другу систему ППО SAMP/T

Суд вирішив передати столичний БФК Gulliver в управління АРМА, власник має намір оскаржити рішення

Українські прокурори повідомили про підозру 42 російським офіцерам, причетним до сексуального насильства на окупованих територіях

У Харкові спрацювала ППО, інформації про постраждалих немає

Зливові дощі на півдні Німеччини призвели до масштабних повеней, є загиблі

Унаслідок обстрілів на Дніпропетровщині пошкоджений інфраструктурний об'єкт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА