Компанія Porsche випустила мільйонний Cayenne — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Porsche випустила мільйонний Cayenne

Світ
589
Компанія Porsche випустила мільйонний екземпляр моделі Cayenne, яка свого часу допомогла компанії вийти з фінансової кризи.
Про це повідомляє прес-служба виробника. Історія Porsche Cayenne почалася в 2002 році, коли компанія презентувала перший в своїй історії SUV. Через 18 років з конвеєра в Братиславі зійшов мільйонний екземпляр моделі – GTS в кольорі Carmine Red, який відправиться покупцю в Німеччині.
Модель Cayenne зіграла важливу роль в історії бренду. Все почалося з того, що на початку 90-х років компанія Porsche почала поступово втрачати свої позиції на ринку. Збитки компанії до кінця 1992 року досягли 240 млн німецьких марок, обсяг продажів автомобілів бренду опустився до рекордно низько позначки – 14362 машин. На щастя, концептуальний Boxster, який дебютував у січні 1993 року, отримав хороші відгуки публіки, а його запуск у виробництво дозволив поліпшити ситуацію. І в 1996 році компанії вдалося реалізувати близько 32 тисяч спорткарів Boxster і 911. Однак, необхідно було вдаватися до більш кардинальних заходів і шукати нові можливості для зростання продажів.
У 1998 році народився спільний проект Porsche і Volkswagen, який отримав назву “Colorado”, а на початку “нульових” прототипи майбутнього Cayenne вже проходили фінальні тести на засніжених дорогах Канади.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас