RU
 

Біатлон: Легрейд виграв другу гонку поспіль, Підручний програв 15 позицій

iSport.ua,  19 грудня 2020, 14:45
0
133
Біатлон: Легрейд виграв другу гонку поспіль, Підручний програв 15 позицій

Українець Дмитро Підручний зумів тільки один рубіж пройти без промахів.

Не кращим чином склалася гонка переслідування на етапі Кубка світу з біатлону в австрійському Хохфільцені для капітана збірної України Дмитра Підручного.

Українець завдяки відмінному виступу в спринті стартував з п'ятої позиції, але на трасі він помилявся незвично багато - в його пасиві чотири штрафних кола в гонці і підсумкова 21-ша позиція. Лише останній рубіж Діма пройшов без промахів.

Антон Дудченко, який в спринті вперше потрапив в топ-20 на рівні Кубка світу, промахнувся в гонці переслідування тричі і опустився в протоколі на ті ж 15 позицій, що і Діма - фінішував Антон 35-м.

Єдиним з трійки українців, хто не втратив позиції за час персьюта, став Артем Прима. З чотирма промахами він зберіг свою 39-у позицію, що не сильно його повинно порадувати.

А перемогу в гонці за прогнозами повинні були розіграти тріо норвежців - Стурла Легрейд, Йоханнес Дале і Йоханнес Бе, які до першого рубежу прибігли разом з майже 40 секундною перевагою над іншими. Несподівано, першим здригнувся Бе, який промахнувся двічі.

Дале і Легрейд без промахів пройшли обидва лежання, але на третьому рубежі Дале допустив три промахи, в результаті чого Легрейд залишився одноосібним лідером і півхвилинною перевагою. Обійшовшись без промахів на останньому рубежі, Стурла пішов до перемоги.

Два інших місця на п'єдесталі розіграли чотири біатлоністи, швед Мартін Понсілуома, який вийшов на останнє коло разом, француз Емільен Жаклен і двоє норвежців - Йоханнес Бе і Ветле-Сьястад Крістансен. Тактично боротьбу виграв Жаклен, а Бе фінішував третім.

У неділю етап Кубка світу завершиться мас-стартами.

Гонка переслідування. Чоловіки

1. Стурла Легрейд (0+0+1+0) 31:14,9

2. Емільен Жаклен (0+0+0+0) +8,5

3. Йоханнес Тінгнес Бе (2+0+1+0) +8,9

...

21. Дмитро Підручний (1+1+2+0) +1:55,3

35. Антон Дудченко (1+1+0+1) +2:59,8

39. Артем Прима (1+0+1+2) +3:14,2


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі