15:41 04.04.2018

У МЗС України не підтвердили і не спростували інформації про можливу зустріч лідерів Франції, Німеччини та України в Аахені

1 хв читати
У МЗС України не підтвердили і не спростували інформації про можливу зустріч лідерів Франції, Німеччини та України в Аахені

У Міністерстві закордонних справ України не можуть ані підтвердити, ані спростувати інформацію щодо можливої зустрічі глав держав Франції, Німеччини та України в Аахені (Німеччина).

"Наразі не можемо ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію", - сказала речник МЗС Мар'яна Беца агентству "Інтерфакс-Україна" в середу.

Раніше в середу повпред РФ у Тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на сході України Борис Гризлов повідомив, що російська сторона не має підтвердження щодо можливості проведення в травні зустрічі в німецькому місті Аахені лідерів Німеччини, Франції та України.

Помічник президента РФ Юрій Ушаков також заявив, що йому нічого не відомо про плани проведення зустрічі лідерів "нормандської четвірки" без участі Росії.

Раніше російське видання "Ъ" з посиланням на джерела в Києві повідомило, що саміт може бути присвячений розміщенню на Донбасі миротворців ООН.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

США розраховують визначитися з наступником Столтенберга до саміту НАТО

Грузинський закон про іноагентів суперечить цінностям ЄС і викликає жаль у Євросоюзі - заява

Стефанчук: Згідно з Конституцією Зеленський буде президентом до вступу на посаду новообраного президента

Рада ЄС оголосила пріоритети Євросоюзу у сфері безпеки й оборони, серед головних цілей – підтримка України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА