09:31 01.10.2020

За фактами пожеж на Луганщині відкрито сім кримінальних проваджень - поліція

1 хв читати
За фактами пожеж на Луганщині відкрито сім кримінальних проваджень - поліція

За фактами пожеж у Луганській області, унаслідок яких загинули чотири людини і 12 постраждали, правоохоронці відкрили сім кримінальних проваджень, повідомляє Національна поліція України.

"30 вересня на території Луганської області зафіксовано 146 пожеж у 32 населених пунктах. Найбільш масштабні пожежі сталися в лісових масивах Новоайдарського, Старобільського, Попаснянського та Станично-Луганського районах", - йдеться у повідомленні.

Так, до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) внесено сім кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України.

Зазначається, що на цей момент локалізовано та ліквідовано пожежі на території Попаснянського та Старобільського районів.

Унаслідок пожеж загинули чотири людини - 70-річний машиніст Сєвєродонецького міськводоканалу, 46-річний лісник, 79-річна жителька с. Воронове і 84-річна мешканка Новоайдарського району. Також до Сєвєродонецької лікарні госпіталізували 10 постраждалих із с. Сиротине, Воронове та м. Лисичанськ.

"Евакуйовані жителі населених пунктів Воронове, Сиротине та Метьолкіне, які не мають житла, до двох евакуаційних пунктів, розташованих у середній загальноосвітній школі №8 та №17 м. Сєвєродонецька", - додали в поліції.

У Сєвєродонецьку співробітники патрульної поліції також перекрили рух на перехресті Б. Ліщини - вул. Пивоварова, кільцеву дорогу поблизу населеного пункту Метьолкіне.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський нагородив морських піхотинців з нагоди професійного свята

Кулеба - партнерам після атаки РФ по Харкову: 7 систем Patriot - не така вже й висока ціна за довгостроковий мир у Європі

Ворог загруз у вуличних боях за Вовчанськ, найжорсткіші бої - на покровському та курахівському напрямках - Сирський

Окупанти знову завдали удару по Харкову і Дергачах, є постраждалий - обладміністрація

МОН України затвердило скорочені освітні програми українознавчого компонента для школярів за кордоном

Кількість загиблих у Харкові зросла до семи - ДСНС

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА