Названо дату виходу нової моделі Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо дату виходу нової моделі Tesla

Технології&Авто
3328
У компанії Tesla підтвердили, що почали підготовку до виробництва нової Model Y і заявили, що збираються випустити перший автомобіль цієї моделі вже восени 2020 року.
Про це пише Electrek.co.
Відомо, що складати електромобілі будуть на заводі Gigafactory у Фрімонті (США, Каліфорнія). Це дозволить спростити процес складання, оскільки на цьому ж заводі випускають Model 3, компоненти якої дуже схожі.
У компанії розраховують на те, що нова Model Y стане набагато популярнішою і прибутковішою, ніж Model 3. Коштуватиме цей електромобіль $39 тис.
Невелике купе Model Y побудували на базі седана Model 3, але зовнішній вигляд отримав від Model X. В салоні буде третій ряд сидінь і підйомні двері багажника. Також в список базового оснащення увійшли панорамний дах і 15-дюймовий дисплей, а додатково можна встановити адаптивний круїз-контроль з ультразвуковими датчиками і 360-градусним оглядом.
Випускатися авто буде в двох версіях – Long Range і модифікація з двома моторами. Мінімальний пробіг Model Y на одному заряді – 370 км, а максимальний – 480 км. Розганятися до 100 км/год буде за 5,5 секунд, а двомоторна версія – за 4,9 секунди. Після запуску продажів цих двох версій, компанія приступить до випуску більш продуктивної модифікації під назвою Perfomance. Ця модель зможе розганятися до 100 км/год вже за 3,5 секунди, а його максимальна швидкість складе 241 км.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас