Гройсман відповів на ультиматум Укрпошти щодо доставки пенсій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман відповів на ультиматум Укрпошти щодо доставки пенсій

Казна та Політика
4809
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв не допустити припинення Укрпоштою доставки пенсій і запропонував керівництву поштового оператора піти у відставку в разі незгоди з його позицією.
Про це повідомила прес-служба Кабміну.
“Це неприпустимо – не доставляти пенсії пенсіонерам. Я цього не допущу. Економити нехай починають з себе – своїх заробітних плат. Якщо менеджмент Укрпошти не розуміє важливості соціальної функції компанії, і це буде їхня незмінна позиція, я б радив їм всім зібратися, написати заяви і перейти на іншу роботу. Ми призначали менеджмент на конкурсній основі не для того, щоб вони брали в заручники всіх, особливо пенсіонерів. А для того, щоб знаходили правильні ринкові механізми, виконували соціальну функцію і робили компанію багатшою”, – пояснив голова уряду.
Кабмін планує звернутися до наглядової ради держкомпанії з проханням дати оцінку ситуації.
За словами прем’єра, якщо компанії не вистачає коштів – можна подумати над розвитком тих напрямків діяльності, які перетворять Укрпошту на прибуткову компанію і дозволять платити співробітникам, насамперед звичайним листоношам, гідну зарплату.
“Я розумію, є проблеми. Але я підкреслюю: ми наймали управлінців, щоб вони ці проблеми вирішували, а не створювали нові”, – додав Гройсман.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас