RU
 

Каштру: 0:6 у першому матчі з Борусією на завтрашню гру не вплине

iSport.ua,  24 листопада 2020, 13:49
0
96
Каштру: 0:6 у першому матчі з Борусією на завтрашню гру не вплине

Наставник Шахтаря назвав компоненти, в яких футболістам потрібно додати в порівнянні з першою грою команд.

Головний тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру на прес-конференції поділився думкою про майбутній матч групового етапу Ліги чемпіонів проти Боруссії М.

"Усі ігри відбуваються швидко. І хороші, і погані. Те, що нас цікавить, перш за все, винести урок, з хорошого і поганого. Дуже часто ми робимо щось добре, тому що суперник дозволяє, і погано, тому що суперник змушує помилятися.

Після 0:6 з Боруссією в першому матчі мені болить. Мені боляче, таке так легко не забувається. Але на завтрашній матч це не вплине. Ми проаналізували те, що трапилося, і винесли урок. Зараз ми переживаємо не найкращі моменти, але ми повинні розуміти, що потрібно налаштуватися на найкращу нашу гру.

Якщо говорити про всі проблеми, які були в тому матчі, я відкрию всі карти на завтрашній матч. Я буду прямолінійним. Ми не пресингували і у нас не було якого типу спроб дістатися воріт суперника. Нам потрібно додати в цих моментах завтра", - зазначив Каштру.

У першому матчі хет-триком у воротах Шахтаря відзначився Алассан Плеа, але в середу він не зіграє. Втім, Каштру не акцентує на цьому увагу.

"Гравці інших команд, які не виступатимуть проти нас, нас це не радує і не засмучує. Ми сконцентровані на своїй команді. У нас є 9 гравців, які не можуть допомогти. І коли таке відбувається, ми не думаємо про те, хто не зіграє в іншій команді".

У Шахтарі проблемною позицією є лівий захисник, де травмовано відразу двоє гравців.

"Так, це дійсно та позиція, яка викликає питання. Ісмаїлі і Корнієнко травмовані. Рішення вже прийнято, хто буде грати. Це рішення пов'язане зі змінами в нашому складі. Завтра я скажу це вам і нашим гравцям.

Тете? Думаю що ні. Він там грав в дуже надзвичайних ситуаціях. Ми були вдесятьох, нам потрібно було перемогти, і ми всім ризикували. Зараз нам не потрібно так ризикувати. Якщо буде потрібно в ході гри, ми це зробимо. Але з перших хвилин - ні".

У цілому Каштру впевнений, що матч з Олександрією, де Шахтар вкотре не зумів перемогти, не позначиться на грі в Німеччині.

"Як я і говорив, минуле - ні хороше, ні погане на нас не діє. Ми прекрасно знаємо, що проводимо нестабільний сезон. У нас то з'являються, то зникають гравці. Є ті, хто приходить напередодні гри, або залишає нас на довгий час, і в цьому теж проявляється нестабільність".

Також наставник відповів на питання, чи погодився на нічию до стартового свистка?

"Якщо гра покаже, що ми можемо перемогти, то нічия мене не потішить. Але якщо гра буде розвиватися так, що більш справедлива буде нічия, я це прийму. Група дуже складна. Щоб пройти в 1/8 фіналу, нам потрібно буде перемогти або Інтер, або Реал. Можливо, проти такого суперника, як Боруссія, нічия була б непоганим результатом, але ми будемо намагатися перемогти", - зазначив Луїш Каштру.

Нагадаємо, на нашому сайті доступна онлайн-трансляція матчу Боруссія М - Шахтар, яка розпочнеться 25 листопада о 19:55 за київським часом.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі