Philips купить виробника обладнання для діагностики серцевих захворювань за $2,8 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Philips купить виробника обладнання для діагностики серцевих захворювань за $2,8 млрд

Фондовий ринок
399
Royal Philips NV погодилася купити американську компанію BioTelemetry Inc. за $2,8 млрд, щоб розширити виробництво натільних кардіомоніторів. Як повідомляє Bloomberg, голландська компанія розширює свою діяльність на зростаючому ринку засобів догляду за хворими вдома.
Акціонери компанії BioTelemetry отримають $72 за акцію готівкою, йдеться в заяві Philips, що на 17% більше за ціну закриття четверга.
З огляду на пандемію коронавірусу, попит на обладнання Philips, яке дозволяє лікарям і медсестрам надавати віддалену допомогу в реальному часі через хмарні сервіси, зростає. Голландська компанія очікує, що покупка BioTelemetry збільшить зростання продажів і маржу прибутку у 2021 році.
Акції Philips виросли на 2,4% до 45,07 євро за станом на 09:54 в Амстердамі.
Основна частина продажів BioTelemetry доводиться на обладнання для діагностики і моніторингу серцевих захворювань, а аналітика даних на основі штучного інтелекту використовується для виявлення аномалій. За даними Philips, цей ринок коштує понад $3 млрд і продовжує зростати.
Пандемія істотно підвищила інвестиційну привабливість вкладень в телемедицину.
Як повідомлялось, Lyra Health, цифрова платформа, яка об’єднує пацієнтів, які потребують лікування ментального здоров’я, і фахівців, подала документи на отримання фінансування серії E в $175 млн при оцінці в $2,25 млрд.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас