Honda в 2020 році почне продавати новий компактний кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda в 2020 році почне продавати новий компактний кросовер

Технології&Авто
6258
Honda в середині 2020 року представить свій абсолютно новий компактний кросовер. Він стане глобальною моделлю, тобто його продаватимуть на всіх континентах.
Honda HR-V нового покоління, яка з’явиться в 2021 році, збільшиться в розмірах в порівнянні з моделлю поточного покоління. Її довжина складе близько 4,4 метра. Це означає, що в “хондівський” лінійці звільниться місце для абсолютно нового компактного кросовера. Яку він отримає назву – ми поки що не знаємо.
Honda в 2020 році почне продавати новий компактний кросовер
Honda HR-V
Новий невеликий кросовер “Хонди” побудують на тій же платформі, що і седан City. У них будуть однакові двигуни і схожі салони (японський автогігант так скорочує витрати). Мова, зокрема, йдеться про 1,0 л бензиновий турбомотор і про 1,5 л бензиновий агрегат (він може поставлятися з гібридною системою e-HEV). Дизельні мотори теж передбачаються.
Отже, цей кросовер з’явиться в середині поточного року. Значить, вже скоро ми можемо побачити шпигунські фотографії з ним в головній ролі, адже треба ж «Хонді» його тестувати.
Honda планує випустити на ринок ще один новий кросовер, але його розміри будуть трохи більшими (понад 4 метри). Він повинен конкурувати з Hyundai Creta, Nissan Kicks і Kia Seltos.
Honda в 2020 році почне продавати новий компактний кросовер
Honda HR-V
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас