19:04 30.10.2019

Бойовики 9 разів порушили режим тиші на Донбасі, постраждалих немає

1 хв читати
Бойовики 9 разів порушили режим тиші на Донбасі, постраждалих немає

Від початку доби середи незаконні збройні формування 9 разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі.

Як повідомляє в середу ввечері штаб ООС на сторінці у Facebook, бойовики використовували заборонені Мінськими домовленостями 82-міліметрові міномети, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети й іншу стрілецьку зброю. Також на лінії фронту працювали снайпери бойовиків.

Зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляли позиції українських військ під Красногорівкою, з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї двічі відкривали вогонь під Водяним. Біля Зайцевого та Кримського бойовики застосували міномети калібру 82 мм. З гранатометів і великокаліберних кулеметів були обстріляні позиції під Південним. Під Луганським бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї.

У штабі зазначають, що втрат унаслідок обстрілів серед українських військовослужбовців немає.

Також у штабі нагадали, що другу добу триває процес розведення сил і засобів сторін у районі населеного пункту Золоте-4 у Луганській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА