День фінансів, 23 вересня: про обіцянки "Нафтогазу", ставки Привату, главу Ощаду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 23 вересня: про обіцянки "Нафтогазу", ставки Привату, главу Ощаду

427
У середу, 23 вересня, поговоримо про економію:
На зарплатах міністрів. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що його зарплата і зарплата міністрів залишаться обмеженими до 5 середніх зарплат в Україні. Він підкреслив, що це принципова позиція, і попросив міністрів запобігати “перекосам” в зарплатах їхніх заступників та працівників міністерств.
День фінансів, 23 вересня: про обіцянки "Нафтогазу", ставки Привату, главу Ощаду
Ми, звісно, дуже сильно і наївно віримо, що нарешті міністри і їхні заступники будуть старанно запобігати “перекосам”. А ви як думаєте?
При купівлі газу. “Нафтогаз” запевняє, що готує продукти для тих українців, хто готовий купувати у них газ. Так, серед подібних продуктів розглядається встановлення бойлера в тих квартирах і будинках, жителі яких купують газ у Нафтогазу. Такі й подібні до них заходи енергоефективності дозволять в результаті знизити обсяги споживання газу, на чому пересічні українці тільки виграють, кажуть у компанії.
При сплаті податків, якщо купуєте житло вперше. Сьогодні Кабмін прийняв рішення, що громадяни, які купують житло вперше або перебувають у черзі на отримання житла, звільняються від сплати пенсійного збору, який становить 1% від вартості будинку або квартири.
При купівлі нового авто в кредит. ПриватБанк – найбільший банк, оголосив про значне зниження ставок за програмами фінансування купівлі нових автомобілів. Так, з 22 вересня 2020 року максимальну ставку на купівлю нового авто (з початковим внеском 10% і терміном кредитування 7 років) знижено з 14,9% до 12,8% річних. Також банк знизив ставки фінансування купівлі авто за партнерськими програмами з найбільшими автодилерами, які здебільшого становлять від 0,01% до 8%.
🚗 На продовження теми авто. В Україні посилили покарання за викрадення автомобілів. Володимир Зеленський підписав закон, згідно з яким скасовується штраф за викрадення авто. Такі дії будуть каратися обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Якщо залишилися борги після розлучення. В процесі розлучення перед колишнім подружжям може виникнути питання не лише про розподіл майна, а й про борги. У Мін’юсті радять, щоб розподілити боргові зобов’язання, необхідно укласти кредитний договір. Також для того, щоб захистити себе від проблем з розподілом боргів в майбутньому, за спільною згодою подружжя можна підписати шлюбний договір. Детальніше про такі послуги можна дізнатися тут.
Поки не зрозуміло, чи почнуть більше економити в Ощаді. Але банк отримав нового главу. НБУ погодив кандидатуру Сергія Наумова на посаду голови правління державного Ощадбанку за результатами розгляду пакету документів і співбесіди, проведеної Правлінням Національного банку. У червні 2020 року Сергій Наумов переміг в конкурсі на посаду голови правління Ощадбанку. Ось невелике досьє з короткою інформацією про банкіра.
#трохиреклами. 🙈🙉🙊 Якщо «економія» – це слово не з вашого вокабюляра. Ви звикли жити на широку ногу. І як VIP банківський клієнт давно шукайте класний банківський консьєрж-сервіс… Тут хлопці з monobank запевняють, що якраз є такий! Цим котикам складно не повірити, ми дізналися, що вони легко можуть підігнати автокран, щоб людина над стадіоном подивилася матч при порожніх трибунах. Забезпечити вам охорону. Знайти колекційну чашку в Мілані або навіть дитячу коляску в Сінгапурі. Судіть самі:

Історії «Будь-яких примх» від monobank 🧲

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас