18:51 28.02.2019

Бойовики 10 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, ніхто не постраждав - ООС

2 хв читати
Бойовики 10 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, ніхто не постраждав - ООС

На Донбасі від початку доби станом на 18:00 четверга бойовики десять разів обстріляли позиції українських підрозділів, утрат серед українських військових немає, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Від початку поточної доби противник десять разів обстріляв позиції наших військ, застосувавши 12 разів озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостям, і витративши 111 снарядів і мін калібрів 122, 120 і 82 мм", - йдеться у зведенні прес-центру ООС на сторінці в соцмережі Facebook у четвер увечері.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики сім разів обстріляли опорні пункти українських сил: із мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів у районі населеного пункту Широкине; двічі - з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм і великокаліберних кулеметів поблизу села Лебединського; двічі - з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і автоматичних станкових гранатометів у районі населеного пункту Водяне; двічі - з мінометів калібру 82 мм і гранатометів різних систем поблизу села Гнутового.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" незаконні збройні формування тричі обстріляли позиції підрозділів ООС: із мінометів калібру 120 мм поблизу села Троїцького; з мінометів калібру 82 мм - у районі населеного пункту Шуми; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Хутір Вільний.

"Втрат серед особового складу об'єднаних сил немає. Підрозділи, які обстрілював противник, дали відповідь адекватним вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Силами ППО вночі збито 9 із 13-ти "Шахедів" і одну ракету Х-59

Сили оборони за добу знищили 1210 окупантів

Країни НАТО не підтримали створення фонду військової допомоги Україні на суму $100 млрд, обговорюють нову пропозицію

РФ вивела в Чорне море один військовий корабель, в Азовському перебувають сім суден, зокрема три носії "Калібрів"

В одній із херсонських шкіл відкрили ще один "Клас безпеки"

Вільнюс виділить 300 тис. євро на реконструкцію Дніпровського національного театру ім. Т. Шевченка

8 червня: Яке сьогодні свято, все про цей день

"Епіцентр" до кінця року планує завершити будівництво п'яти ТЦ і логістичного комплексу

Кабмін запровадив бронювання постачальників і волонтерів ЗСУ, навчання БПЛА, РЕБ і такмеду та пом'якшив критерії бронювання перевізників

Усі органи держвлади і держпідприємства до 31 грудня зобов'язані забезпечити економію е/е

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА