20:51 03.09.2018

Підозрюваний у вбивстві вченого Шитюка виявився його родичем

1 хв читати
Підозрюваний у вбивстві вченого Шитюка виявився його родичем

Підозрюваний у вбивстві вченого і дослідника голодомору Миколи Шитюка виявився його далеким родичем. Про це повідомив в. о. начальника Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області Віктор Прокудін

"Встановлено, що до скоєння зазначеного злочину причетний 25-річний чоловік, житель Миколаївського району. Він є далеким родичем потерпілого та неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів корисливого, насильницького характеру, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків", - сказав В.Прокудін, відеокоментар якого розміщений на сайті поліція Миколаївській області.

Раніше повідомлялося, що 1 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що в квартирі на пр. Центральному знайдено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. На тілі 65-річного потерпілого експерти виявили велику кількість ножових поранень в області шиї, спини та грудей. Ним виявився відомий учений і дослідник голодомору Микола Шитюк.

25-річного жителя Миколаївського району правоохоронці затримали на зупинці громадського транспорту. Смертельних ножових поранень зловмисник завдав потерпілому через раптово виниклу сварку на ґрунті особистих взаємин.

Проводиться розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст.115 КК України "Умисне вбивство". Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 15 років до довічного ув'язнення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА