08:03 12.10.2020

У Херсонській області чоловік зарізав батька і завдав ножових поранень матері

2 хв читати
У Херсонській області чоловік зарізав батька і завдав ножових поранень матері

У Херсонській області правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві батька і заподіянні тілесних ушкоджень матері, повідомив відділ комунікації Національної поліції області.

"Злочин стався в одному з селищ Бериславського району. Вночі жінка в закривавленому одязі прибігла до сусідів і розповіла, що її 21-річний син убив батька і намагався вбити і її, але жінці вдалося втекти. Сусіди відразу викликали поліцію і швидку. Постраждалу з численними ножовими пораненнями доставили в реанімаційне відділення. Зараз її стан здоров'я задовільний", - йдеться в повідомленні.

На місці події поліцейські виявили тіло 61-річного господаря з численними ножовими пораненнями. У будинку були розбиті вікна, розкиданий одяг і інші речі. Поліцейські з'ясували, що до злочину може бути причетний син потерпілого. Під час розшукових заходів поліцейські знайшли закривавлений одяг у 300 метрах від місця злочину. Речі належали синові постраждалих.

Правоохоронці з'ясували, що вночі підозрюваний влаштував сварку в будинку рідних, заподіяв 4 удари ножем своєму батькові і почав наносити колото-різані рани матері, але жінці вдалося втекти і покликати на допомогу. В цей час зловмисник розкидав речі і вибив вікна, щоб обстановка в будинку нагадувала напад. Після чого син позбувся своїх закривавлених речей і переодягнувся.

За інформацією поліції, через кілька годин оперативники затримали підозрюваного. Чоловік вдавав, ніби він не причетний до злочину і наполягав на своїй версії, що на будинок рідних було скоєно напад. Поліцейські встановили, що саме син причетний до вбивства батька і поранення матері.

Наразі зловмиснику повідомили про підозру за ст.15 Кримінального кодексу України (замах на злочин) та ч.2 п.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років.

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА