У Європі з'явиться особливий Ford EcoSport Active — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Європі з'явиться особливий Ford EcoSport Active

898
Ford показав тизер нової версії компактного кросовера Ford EcoSport, яка дебютує в листопаді поточного року. Називається вона Ford EcoSport Active.
Раніше Ford додав позашляхову версію Active своїм легковим автомобілям Fiesta і Focus, перетворивши їх на справжні паркетники. Тепер же подібна версія буде і у Ford EcoSport.
Але справа в тому, що EcoSport – це кросовер. Йому кліренс підвищувати вже не потрібно. Мабуть, EcoSport Active буде більш міцною його версією.
Судячи з усього, EcoSport Active отримає чорні акценти на кузові, захисну “мініспідницю” з нефарбованого чорного пластику, нові бампери з імітацією позашляхового захисту і так далі. В цілому автомобіль повинен виглядає так, ніби підготовлений для поїздок по бездоріжжю.
Салон теж буде трохи відрізнятися від салону стандартного Ford EcoSport. А ось лінійка двигунів залишиться такою ж, як і у стандартної версії. Мотори модернізувати не будуть.
Офіційна прем’єра Ford EcoSport Active відбудеться в листопаді поточного року. Відразу після цього він з’явиться у продажу.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас