19:21 26.11.2018

На ПП "Ягодин" сталася бійка між "євробляхерами", що заблокували його, та далекобійниками

2 хв читати
На ПП "Ягодин" сталася бійка між "євробляхерами", що заблокували його, та далекобійниками

У районі автомобільного пункту пропуску через державний кордон України "Ягодин" (Волинська обл.), роботу якого вже кілька діб блокують власники автомобілів з іноземною реєстрацією (т. зв. євробляхери), в понеділок удень сталася сутичка між тими, хто блокує ПП, і водіями-далекобійниками.

"На пункті пропуску "Ягодин" сутички з бійками між бляхерами й водіями-далекобійниками...", - написала в понеділок увечері в своїй сторінці в соцмережі Facebook прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

Водночас волинське інтернет-видання "Волинь. 24" повідомляє, що вдень у понеділок біля автомобільного пункту пропуску "Ягодин" на кордоні з Польщею сталася масова бійка між "євробляхерами" й далекобійниками: особи, котрі блокують рух через ПП, почали кидатися шинами, а фура намагалася наїхати на "євробляхерів", які перекрили дорогу. За даними видання, протягом півгодини мітингувальники пропускали по три вантажівки з обох сторін кордону. При цьому один із водіїв вантажного автомобіля вирішив проїхати без черги.

"Такі дії обурили мітингувальників. Вони почали кидати в автомобіль шини й битися, а водій викрикував з автомобіля: "Я вас усіх поріжу!" - ідеться в замітці.

У виданні додають, що протягом 5 хвилин співробітники Нацполіції України не втручалися в сутичку, проте коли мітингувальники почали кидати у вантажівки палаючі покришки, а вантажівка почала рухатися на них - втрутився спецназ. При цьому водієві-далекобійникові вдалося проїхати держкордон, а за ним поїхали й наступні п'ять фур.

Інформації про можливих постраждалих під час інциденту у виданні не наводять. Також поки що немає інформації про ці події від представників Нацполіції України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР пропонують звільняти військових від кримінальної відповідальності за перше самовільне залишення частини та дезертирство

У Львівській області ексвійськового начальника курсу одного з вишів підозрюють у застосуванні насильства над солдатами

Генштаб ЗСУ: До середини дня кількість бойових зіткнень зросла до 51, найгарячіше - на лиманському і покровському напрямках

СБУ затримала дочку ексмера Полтави, яка працювала на "виборчий штаб" партії Путіна

Італія готова відправити новий пакет військової допомоги з ППО для України і виділить 140 млн євро на розвиток української інфраструктури - глава МЗС

Уже бачимо, коли і як ми зможемо поставити нові системи ППО в Україну - Зеленський

Єврокомісія: EUR1,5 млрд доходів від заморожених активів РФ будуть переведені Києву в липні

Харків не розглядає варіанту евакуації жителів як вирішення проблем, місто націлене на відновлення - мер

За фактом витоку інформації здійснюють досудове розслідування і два службових - директор НАБУ

Німеччина найближчим часом надасть Україні третю систему Patriot, установки IRIS-T, "Гепарди", ракети та боєприпаси - Шольц

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА