Флагманський смартфон Samsung отримає криптовалютний гаманець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Флагманський смартфон Samsung отримає криптовалютний гаманець

Фінтех і Картки
383
Інсайдери опублікували зображення сховища ключів Samsung Blockchain, яке буде служити гаманцем криптовалюти на смартфоні Samsung Galaxy S10. Причому сховище можна використовувати незалежно від того, чи додаєте ви існуючий гаманець, чи починаєте з нуля.
Про це пише Engadget.
Знімки показують тільки те, що він підтримує Ethereum, але джерела також очікували підтримки Bitcoin, Bitcoin Cash і ERC20. У грудні корейський виробник зареєстрував торгову марку Blockchain KeyStore як пов’язану з програмним забезпеченням і смартфонами, але подробиць тоді відомо не було.
Флагманський смартфон Samsung отримає криптовалютний гаманець
На фотографії можна краще розгледіти фронтальну камеру, для якої зробили отвір в дисплеї. Це рішення – альтернатива вирізу від Apple.
Samsung представить модель S10 20 лютого, і, швидше за все, на презентації хоча б коротко згадають сховище ключів Blockchain, якщо воно буде готове до використання. Хоча гаманець, ймовірно, не буде основною причиною, чому люди купують S10, це буде важливим бонусом, якщо ви інвестуєте в цифрові гроші.
За попередніми даними, Galaxy S10 отримає 3D-сканер з функцією розпізнавання облич і вбудований в дисплей дактилоскопічний сенсор. Всі три моделі – S10 Lite, S10 і S10+ будуть поставлятися в чорному, білому і зеленому кольорах.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас