RU
 

Лопес: Ломаченко - лише черговий крок на моєму шляху

iSport.ua,  10 вересня 2020, 08:29
0
304
Лопес: Ломаченко - лише черговий крок на моєму шляху

Американець після бою не хоче чути про Ломаченка або говорити про нього.

Чемпіон світу за версією IBF Теофімо Лопес зізнався, що йому неприємно говорити про майбутнього суперника Василя Ломаченка і після бою з ним він би волів забути про українця.

"Особисто мені не подобається цей хлопець, і мені не подобається, як він поводиться. Ломаченко зарозумілий. Я не хочу рекламувати його, навіть говорячи його ім'я. Кожне інтерв'ю, яке я даю або давав протягом довгого часу, мене запитують про цього хлопця. Його ім'я не пов'язане з моєю кар'єрою, і після цього бою я не хочу більше чути про нього або говорити про нього.

Я ще навіть не в самому розквіті сил. Я ще не почав підйом на вершину, повірте мені. У цій подорожі на мене чекає ще багато всього. Ломаченко - лише черговий крок на шляху, але далі буде набагато більше. Повірте мені, що це далеко не кінець.

Я все ще росту. Я ще не дістався того місця, де збираюся бути. Моє тіло дорослішає, адже середній чоловік продовжує рости до 26 років. Я багато чого домігся в молодому віці, але я далеко не на висоті.

Я ніколи не задоволений. Я завжди ставлю перед собою серйозні завдання. Я хочу підштовхнути себе. Думаю, саме тому я домігся такого успіху, тому що я не просто пішов повільним або легким шляхом. Я працював, щоб досягти того, що у мене є", - сказав Теофімо Лопес в інтерв'ю Yahoo Sports.

Нагадаємо, що боксери вже підписали контракт на бій, який відбудеться 17 жовтня в Лас-Вегасі.

Раніше Ломаченко прокоментував випади Лопеса на свою адресу.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі