Міжбанк: завершення тижня буде нестандартним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжбанк: завершення тижня буде нестандартним

Валюта
2047
П’ятниця на валютному ринку пройде досить нестандартно для завершення тижня. Особливого зниження ділової активності, яке традиційно відбувається перед вихідними – цього разу не відбудеться. За нашими прогнозами, обсяг операцій на торгах 18 грудня буде в межах до $160-200 млн при укладенні до 490 – 580 угод.
Основною причиною такого розвитку подій буде фактор бюджетних платежів у клієнтів. З урахуванням майбутніх вихідних – у них залишається дуже мало часу для розрахунків з державою з податків і зборів, і це змусить компанії сьогодні активно бути присутніми на валютному ринку.
Крім цього, наступний робочий тиждень вже буде коротким через святкування католицького Різдва як в Україні, так і в світі. Це також змушує бізнес поспішати із закриттям своїх валютних операцій перед низкою новорічних свят і забезпечить непогану статистику торгів. Тим більше, що у зв’язку з невизначеністю щодо подальшого курсового тренду на міжбанку – більшість клієнтів не стане брати на себе додаткові курсові ризики і стане закривати свої операції з поточних котирувань, а не грати в курсову рулетку.
Спекулянти продовжать спроби максимально розгойдати курс долара протягом дня, а також будуть заробляти на коливаннях євро як на міжнародних ринках по парі євро/долар, так і на курсі євро щодо гривні.
Курси міжбанку, за нашим прогнозом, 18 грудня будуть в межах: долар – коридор 27,65 – 27,90 гривень, євро – коридор 33,75 – 34,15 гривень.
Курс долара на міжбанку – графік:
Середні курси валют на міжбанку після відкриття ринку:
Долар США – 27,82 / 27,84
Євро – 34,08 / 34,10
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас