RU
 

Світоліна: Палко бажаю стати першою ракеткою світу

iSport.ua,  3 листопада 2020, 15:41
0
159
Світоліна: Палко бажаю стати першою ракеткою світу

Українська тенісистка розповіла про цілі своєї кар'єри.

Найкраща представниця України в тенісі Еліна Світоліна має намір здобути перемогу на турнірі Великого шолома, а також стати першою ракеткою світу.

"Скільки буду ще виступати? Складне питання, тому що навіть у нинішній ситуації незрозуміло: призові зменшилися, не на Великих шоломах, але на інших турнірах. Всі посиділи трохи на карантині, і кілька людей вже завершили свою кар'єру. Незрозуміла ситуація, тому я якось не замислююся про це на сьогодні.

Я горю бажанням перемогти на турнірі Великого шолома і стати першою ракеткою світу. Я їжджу на турніри буквально з трьох років, адже професійно грав і мій брат. Звичайно ж, це стомлює - все життя ти на колесах або в перельотах. Це відіграє свою роль. Мені вже не 19 років, тому вже є якийсь досвід, якась втома, але є також і рутина, яку я виробила за багато років, коли намагаюся повністю себе оновити, психологічно, фізично. Звичайно, зараз, коли стаєш старшим, вже потрібно більше часу приділяти відновленню, і це один з найважливіших моментів зараз в тенісі. Тому що турніри проходять завжди і всюди, і хто краще відновлений, хто краще підготовлений, той і виграє турніри", - цитує Світоліну Новое время.

Нагадаємо, що Світоліна змогла зберегти п'яте місце в оновленому рейтингу найсильніших тенісисток планети.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі