07:45 31.08.2018

Бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗС України, без втрат

1 хв читати
Бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗС України, без втрат

За минулу добу бойовики на Донбасі 12 разів обстріляли позиції Збройних сил України, важке озброєння не застосовувалося, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Окупанти 12 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Озброєння, заборонене мінськими домовленостями, противник при цьому не застосовував. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено", - йдеться в зведенні, опублікованому на сторінці штабу ООС в Фейсбуці в п'ятницю вранці.

Як зазначається, незаконні збройні формування продовжили обстрілювати українські позиції поблизу населених пунктів Кримське, Новотошківське, Луганське, Майорське, Шуми, Піски, Павлопіль, Лебединський і Водяне.

Проте наголошується, що бойовики помітно зменшили кількість обстрілів, хоча і не припинили їх повністю на час "шкільного" перемир'я. У свою чергу підрозділи Об'єднаних сил дотримувалися взятих на себе зобов'язань з припинення вогню.

"З початку поточної доби противник один раз обстріляв позиції наших військ біля населеного пункту Гнутове з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед наших захисників немає", - сказано в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли селище на Харківщині, поранено пенсіонера - поліція

Кількість бойових зіткнень зросла до 60, ворог значно активізувався на курахівському напрямку - Генштаб ЗСУ

Верховний Суд підтвердив чинність та обов'язковість застосування українського правопису 2019 року - мовний омбудсмен

Жителя Мартового Харківської області, який допомагав окупантам, засуджено до 11 років в'язниці - прокуратура

Є запевнення, що в рішенні саміту НАТО у Вашингтоні буде конкретна позиція про незворотність членства України в Альянсі - Стефанішина

Залишилися лише організаційні питання в контексті відкриття переговорів щодо вступу України до ЄС - Стефанішина

Унаслідок обстрілів у Нікополі загинули дві людини, одна постраждала - ОВА

Церемонія прощання з генеральним директором агентства "Інтерфакс-Україна" Олександром Мартиненком відбудеться у п'ятницю об 11.00 на Байковому кладовищі

Енергоатом: Мартиненко завжди відстоював свободу слова

Єврокомісія через шість років закрила процедуру проти Польщі щодо порушень у сфері верховенства права

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА