RU
 

Куди піти в Києві на вихідних 3-4 листопада

Корреспондент.net,  1 листопада 2018, 15:28
0
324
Куди піти в Києві на вихідних 3-4 листопада
Фото: google.com
Куди піти в Києві на вихідних 3-4 листопада 2018 року

Погодні умови дозволяють побувати на заходах під відкритим небом, а також здійснити піші прогулянки по столичних парках, зробити селфі біля видатних пам'яток міста або ж з'їздити на пікнік.

 
Korrespondent.net традиційно розповість, як провести вихідні в Києві. 3-4 листопада в столиці можна буде відвідати: фестивалі вуличної їжі і кінних бойових мистецтв, Алкомаркет, арт-ярмарок фотографії та книжковий ярмарок, чемпіонат України з перукарського мистецтва, запис телешоу, концерти, спектаклі для дітей і дорослих.
 
Фестиваль Ulichnaya Eda: Квартирник
 
Фестиваль Ulichnaya Eda: Квартирник // Фото: google.com
 
3-4 листопада пройде останній фестиваль вуличної їжі в цьому сезоні. Майданчик фесту розділять на зони, кожна з яких називатиметься ідентично до частин квартири. Так, у "гостинній" фесту традиційно проводять час за розвагами. Тут будуть зайняті настільними іграми, грою в кікер, проведуть чемпіонат по Alias з олдскульними приставками із Super Mario, Just Dance.
 
На "кухні" можна смачно поїсти, вибір величезний: 50 точок фуд-корту. В "їдальні" запропонують десерти, каву, фермерські продукти. "Спальня батьків" - місце для інтиму з еротичними меблями і спеціальними "іграшками", лекції для дорослих від Юлії Гайворонської, еротичне кіно. "Дитяча" сподобається найменшим відвідувачам, адже тут малюють, роблять сувеніри.
 
У "коморі" можна знайти корисні речі для дому і душі. "Ванна" - своєрідна б'юті-зона з косметичними новинками, тату-салоном і барбер-шопом. Розважати гостей будуть музиканти, які виступають у "коридорі" - на двох музичних сценах. Початок - о 11:00.
 
Де: Київ, м. Чернігівська, Арт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1
 
Вартість: 100 грн
 
Арт-ярмарок фотографії Photo Kyiv
 
Арт-ярмарок фотографії Photo Kyiv // Фото: moemisto.ua
 
У суботу-неділю пройдуть останні дні Міжнародного арт-ярмарку фотографії. На заході, який проводиться вже вдруге, свої роботи представлять більше 100 фотографів з усього світу.
 
Територія ярмарку - 2500 кв. м, а отже, буде де розмістити композиції відомих фотографів, арт-кураторів і галеристів. Тільки цими днями в Києві продемонструють фотографії знаменитих Масао Ямамото і Майкла Кенна. Початок - о 12:00.
 
Де: Київ, м. Олімпійська, Chicago Central House, вул. Антоновича, 44
 
Вартість: 100-200 грн
 
"Всі. Свої": Алкомаркет
 
"Всі. Свої": Алкомаркет // Фото: moemisto.ua
 
Одна з найбільш очікуваних подій листопада. У цей уїк-енд в одному місці зберуться найкращі виробники алкогольної продукції: вин, пива, настоянок. Окрім того можна буде придбати продукти, які ідеально поєднуються з певним алкоголем: м'ясо, сири, закуски, солодощі і соуси.
 
Свою нову продукцію представлять також відомі торгові марки. Наприклад, бренд КРУК запропонує тофу, Debut - сири на основі коров'ячого молока, КолоХати - шевр у золі і десертну рикотту, овечі сири запропонує LACON, а сири з пліснявою - СИРОМАН. Початок - о 11:00.
 
Де: Київ, вул. Десятинна, 12
 
Вартість: безкоштовно
 
Фестиваль кінних бойових мистецтв Скіфи
 
Фестиваль кінних бойових мистецтв Скіфи // Фото: parkkyivrus.com
 
У суботу-неділю в парку Київська Русь очікується тематичний фестиваль. Захід пройде за підтримки Всеукраїнської федерації верхової стрільби з лука.
 
Гості побачать виступи вершників, які виконають складні трюки, дізнаються деякі секрети володіння стародавньою зброєю, постежать за змаганнями лучників.
 
На фесті можна буде не тільки споглядати, а й випробувати свої сили у стрільбі, верховій їзді. Підкріпитися запропонують у місцевих закладах. Початок - о 12:00.
 
Де: Київська область, Обухівський район, с. Копачів, парк Київська Русь
 
Вартість: 50-200 грн
 
МЕДВІН: Книжковий світ - 2018
 
МЕДВІН: Книжковий світ - 2018 // Фото: medvin.kiev.ua
 
17-й Київський міжнародний книжковий ярмарок розпочнеться 2 листопада, а закриється тільки в неділю. Свою продукцію представлять понад 80 учасників. Купити книжкову продукцію можна буде за цінами видавництв без магазинних накруток.
 
Заплановані автограф-сесії відомих авторів і письменників-початківців, презентації новинок книжкового світу, поетичні вечори, панельні дискусії, виставки і презентації, майстер-класи. У суботу на ярмарку запланований дитячий день. Початок - о 11:00.
 
Де: Київ, м. Олімпійська, НСК Олімпійський, вул. Велика Васильківська, 55
 
Вартість: вхід вільний
 
Вечірка від Contemporary Duel
 
Вечірка від масштабного танцювального фестивалю Contemporary Duel пройде в Києві 3 листопада. Запланована участь Patlakh, Vanya Sakhnov aka Pirogy, Radio Milshteyn і Local Coach.
 
Захід здивує гостей незвичним підходом до музики і запальною танцювальною атмосферою. На вечірці в арт-просторі ДІМ також виступить міжнародна арт-група художників з Німеччини, України і Росії - Täет Vremyä. Початок - о 23:00.
 
Де: Київ, м. Поштова площа, ДІМ, вул. Петра Сагайдачного, 10/5а
 
Вартість: 100-150 грн, учасники - знижка 50%
 
SCREAM INC. METALLICA TRIBUTE SHOW
 
SCREAM INC. METALLICA TRIBUTE SHOW // Фото: youtube.com
 
У суботу в столиці пройде концерт Scream Inc., які представлять триб'ют композицій легендарної групи Metallica з концерту в Сан-Франциско 1999 року. Унікальну програму вже встигли оцінити фанати, а головне - вокаліст і гітарист Metallica Джеймс Гетфильд.
 
Київське шоу, яке буде поєднувати в собі важкий рок і симфонічну музику, доповниться новими піснями. Триб'ют-бенд Scream Inc. за 10 років свого існування відіграв понад чотири сотні концертів у Східній Європі, брав участь у багатьох фестивалях. Початок - о 19:00.
 
Де: Київ, м. Майдан Незалежності, МЦКМ ПУ (Жовтневий палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1
 
Вартість: від 190-1250 грн
 
MyBabyFest. Осінні канікули
 
MyBabyFest. Осінні канікули // Фото: kiev.detivgorode.ua
 
3 листопада в Олімпійський дворик на НСК Олімпійський запрошують батьків і дітей на дитячий захід, у програмі якого: ярмарок, дегустація дитячого харчування, показ одягу для вагітних і годувальниць, консультації з підготовки до пологів, грудного вигодовування, догляду за новонародженими, лекції для вагітних і батьків малюків до 3 років, розіграші цінних призів.
 
Батьки зможуть поспілкуватися з психологами, лікарями, фахівцями дитячого дозвілля. Для дітей будь-якого віку передбачені ігрові зони, різні активності (конкурси, вікторини, майстер-класи), анімація, фуд-корт, на якому пригостять святковим тортом. Початок - о 11:00.
 
Де: Київ, м. Олімпійська, НСК Олімпійський, вул. Велика Васильківська, 55
 
Вартість: вхід безкоштовний
 
Танці з зірками
 
Танці з зірками // Фото: 1plus1.ua
 
4 листопада пройде 11-й прямий ефір популярного телевізійного шоу. Цієї неділі на паркет знову вийдуть шість пар, оскільки минулого тижня шоу ніхто не покинув. Але в цьому випуску хтось вилетить точно. Яка з пар виявиться слабшою за інших?
 
Мішель Андраде / Дмитро Жук чи Ігор Ласточкін / Ілона Гвоздьова, а може, Леся Никитюк / Максим Єжов чи Іраклі Макацарія / Яна Заєць? Чи втримаються в статусі лідерів Павло Вишняков / Юлія Сахневич і чи будуть далі боротися Денис Беринчик / Катерина Білявська? Початок - о 19:30.
 
Де: Київ, м. Виставковий центр, Національний Експоцентр України, пр. Академіка Глушкова, 1
 
Вартість: 800-1000 грн
 
KODALINE
 
KODALINE // Фото: google.com
 
4 листопада в столиці України виступлять ірландці з Kodaline. Раніше група носила назву 21 Demands і стала популярною завдяки участі в музичному шоу You're a Star у 2006 році. Тоді ж дебютний сингл Give Me a Minute зайняв лідерську позицію в ірландському хіт-параді. Далі був альбом High Hopes, до якого увійшли хіти: Big Bad World, All Comes Down, Talk і Way Back When. Початок - о 20:00.
 
Де: Київ, м. Палац спорту, Bel etage, вул. Шота Руставелі, 16а
 
Вартість: від 1090 грн
 
ХХІ Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу
 
ХХІ Чемпіонат України з перукарського мистецтва // Фото: google.com
 
4-5 листопада за кубок чемпіона змагатимуться понад 600 найкращих майстрів з України і Європи в п'яти номінаціях: Hairdesign, Nail Art, MakeUp, Permanent MakeUp і LashMaker Vision.
 
На заході запланована безліч активностей: презентації від компаній-партнерів, технологічні майстер-класи, випробування косметичних новинок, безкоштовні консультації від професіоналів, а також проведення ексклюзивної дводенної професійно-навчальної intensive-програми і шоу-програми Makeup Trend Show з майстер-клас-марафоном від фахівців beauty-майстерності міжнародного класу.
 
На чемпіонат запрошені зірки шоу-бізнесу, кіно і телебачення, публічні персони.
 
Де: Київ, м. Олімпійська, НСК Олімпійський, вул. Велика Васильківська, 55
 
Вартість: вхід безкоштовний
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі