07:22 23.10.2018

За минулу добу бойовики 12 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі, загиблих і постраждалих немає

1 хв читати
За минулу добу бойовики 12 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі, загиблих і постраждалих немає

За минулу добу бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, загиблих і постраждалих немає, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупанти, без застосування озброєння забороненого мінськими домовленостями, 12 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ ... Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у Фейсбук у вівторок вранці.

Незаконні збройні формування вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. "Майже в половині випадків наші війська відповідали адекватним вогнем", - відзначили в штабі.

Бойовики здійснювали обстріли позицій ООС поблизу населених пунктів Щастя, Кримське, Золоте, Піски, Мар'їнка, Тарамчук, Березове, Новотроїцьке, Чермалик та Лебединський.

У прес-центрі підкреслили, що опорний пункт ООС неподалік Щастя отримав вогневого впливу з автоматичних і станкових гранатометів протягом майже трьох годин. Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано поблизу Мар'їнки і Лебединського.

За даними української розвідки, протягом доби троє бойовиків убито і двоє поранені.

"З початку доби, 23 жовтня, російсько-окупаційні війська вогонь по наших позиціях поки не відкривали", - сказано в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ: Найбільш напруженою ситуація залишається на покровському напрямку, з найбільшою інтенсивністю ворог діє поблизу Новоселівки Першої

РФ знову скасувала Армійські міжнародні ігри, ймовірно, через брак персоналу й техніки - британська розвідка

Швеція оголосила про найбільший пакет військової допомоги для України - на $1,3 млрд

Атака БПЛА енергооб'єкта на Рівненщині призвела до короткочасного знеструмлення споживачів - "Укренерго"

Унаслідок ракетного удару на Сумщині вранці загинуло двоє людей, троє поранені - ОВА

МОН розгляне питання позбавлення Шкарлета, Баженкова й Онищенка наукових ступенів за плагіат після завершення судових процесів

Окупанти у вівторок обстріляли Середину-Буду і 21 прикордонне село в Сумській і Чернігівській областях, у Залізному Мосту загинув мирний житель

На Чернігівщині під ворожим мінометним обстрілом загинув мирний житель - ОВА

Стратегію відновлення держвлади та реінтеграції населення деокупованих територій буде ухвалено до кінця червня - Верещук

Ковель зустрів четвертий евакуаційний поїзд із Донеччини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА