RU
 

Погода на тиждень: у країну йде потепління і дощі

Корреспондент.net,  7 грудня 2020, 13:00
0
557
Погода на тиждень: у країну йде потепління і дощі
В Україні очікується мокрий сніг

На зміну морозу і сонячній погоді прийде невелике потепління, яке принесе з собою дощі та мокрий сніг.

 
Ясна сонячна погода очікується в Україні тільки на початку тижня. У наступні дні в більшості регіонів спостерігатиметься мінлива хмарність, мокрий сніг і дощі. Однак, при цьому температура підніметься на кілька градусів.
 
В Україні протягом тижня, 7 - 11 грудня, на всій території країни буде хмарно з проясненнями з опадами у вигляді дощів і мокрого снігу. Про це повідомляє Укргідрометцентр.
 
У понеділок, 7 грудня, на всій території України буде спостерігатися сонячна погода, опадів не передбачається. На заході і в центрі вдень ​​температура повітря складе від -1 до +1 градуса, а вночі знизиться до -5...- 7 градусів. На півдні очікується 0... 2 градуси, а вночі -6...- 8 градусів. На сході вдень буде -1...- 3 градуси, а вночі -9...- 11 градусів. У Києві температура вночі становитиме -6...- 8 градусів, удень -2...- 4.
 
 
У вівторок, 8 грудня, на заході та півдні України очікується мокрий сніг з дощем. У західних областях температура повітря вдень складе від -2 до 2. Вночі стовпчик термометра опуститься до 2-6 градусів нижче нуля. На півночі і сході очікується мінлива хмарність, без опадів. На півночі країни температура повітря вдень буде -2...- 4 градуси, а вночі -9...- 11. На сході України в цей день температура повітря буде -1...- 3 вдень і -7... -13 вночі. У Києві в цей день опадів не очікується. Температура повітря вдень становитиме -2... -4 градуси, вночі -6... -8 градусів.
 
 
У середу, 9 грудня, в південних областях прогнозують мокрий сніг з дощем. Температура становитиме 0... 2 градуси тепла вдень і -1... -4 градуси вночі. На решті території країни опадів у цей день не очікується. На півночі температура в цей день буде коливатися від -2... -4 градуси морозу вдень до -8... -11 градусів вночі. На заході температура в цей день буде складати -1... +2 градуси вдень і -3...- 6 вночі. На сході України очікується мінлива хмарність. Температура повітря становитиме -1... -3 вдень і -6... -11 вночі. У столиці в цей день опадів не очікується. Температура повітря буде удень -2... -4 градуси морозу, а вночі -6... -8.
 
 
У четвер, 10 грудня, в західному регіоні температура вночі опуститься до -2... -3 градуси, а вдень прогріється до 3... 6 градусів тепла. В цей день на заході очікується дощ, а в деяких областях навіть з мокрим снігом. На решті території опадів не очікується. На півночі і півдні буде хмарна погода. Температура на півночі України вдень складе 1... 3 градуси тепла, а вночі -2... -4 градуси. На півдні температура вдень буде від 6 до 8 градусів тепла, а вночі від 3 до 6 градусів. У столиці в цей день температура повітря становитиме -1... 1 градус удень і -2... -4 градуси вночі.
 
 
У п'ятницю, 11 грудня, в західних областях очікуються дощі. Стовпчик термометра підніметься до 4... 7 градусів тепла вдень і 1... 4 градуси вночі. На сході України прогнозується мінлива хмарність. Температура повітря становитиме -1... 3 вдень і -1... -4 вночі. На півночі і півдні в цей день буде хмарно. На півдні країни температура складе 8... 10 градусів тепла вдень і 2... 6 градусів вночі. На півночі температура повітря очікується на рівні 1... 3 градуси вище нуля вдень і -1... -3 вночі.
 
У Києві  цього дня температура повітря вдень сягатиме -1... 1 градус, а вночі -2... -4.
 
 
 
Нагадаємо, в Києві настала метеорологічна зима. Середньодобова температура повітря в Києві в останній день осені, 30 листопада, опустилася до 1,0 градуса морозу.
 
Також сьогодні на заході України і Приазов'ї було оголошено штормове попередження.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 
ТЕГИ: погода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі