07:43 28.10.2018

На Буковині припинено діяльність групи наркоділків

2 хв читати
На Буковині припинено діяльність групи наркоділків

Правоохоронці припинили діяльність групи наркоділків у Чернівецькій області, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

"Оперативники управлінь карного розшуку та протидії наркозлочинності ГУ НП в Чернівецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури області припинили діяльність організованої злочинної групи, до якої входили 10 чоловіків і одна жінка" - йдеться в повідомленні на сайті ГУ НП у Чернівецькій області в суботу.

Всі фігуранти справи є жителями Чернівців та області віком від 24 до 49 років. Підозрювані у великих кількостях виготовляли і збували наркотики на всій території Чернівецької області. У членів угруповання правоохоронці вилучили наркотичні засоби на 10000000 гривень, а також зброю і боєприпаси. На майно зловмисників накладено арешт.

Як розповіли поліцейські, "організаторами протиправної схеми виступили двоє 49-річних братів-близнюків. Вони чітко налагодили і контролювали роботу своїх подільників для безперебійного функціонування створеного ними наркобізнесу. Окремі члени угруповання відповідали за постачання наркотичних засобів і психотропних речовин, збут "товару", збір коштів від збуту тощо".

Під час обшуку поліцейські вилучили велику кількість наркотиків: майже 10 кілограмів амфетаміну, понад 120 кілограмів канабісу, 600 доз наркотичного засобу "бупренорфін" і 25 доз психотропної речовини ЛСД. Вартість вилучених наркотиків за цінами "чорного" ринку становить орієнтовно 10000000 гривень.

Крім того у підозрюваних поліцейські виявили цілий арсенал зброї: 3 нарізних гвинтівки, 4 пістолети з набоями до них, саморобну мисливську рушницю, обріз мисливської рушниці, 3 гранати, 100 грамів вибухової речовини пластид і майже 100 патронів різного калібру.

"Слідчі вже оголосили затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою"- підсумували в поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

За ексзаступника керівника Офісу президента Смирнова внесли заставу в десять млн грн

Гетманцев анонсує цілодобові пости і відеоспостереження на тютюнових фабриках

Міністри оборони України та США обговорили поточну ситуацію на полі бою та відновлення бойових бригад

Богомолець: Мартиненко робив усе, щоб Україна ставала кращою

Польща не накладала обмежень на використання Україною польської зброї, українці можуть воювати, як хочуть

Разумков про Мартиненка: він був професіоналом і порядною людиною

Тарута: Мартиненко за будь-якої влади залишався безкомпромісним

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА