Підприємці найчастіше віддають перевагу ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємці найчастіше віддають перевагу ПриватБанку

Кредит&Депозит
625
За останній рік кількість українських підприємців, які обслуговуються в ПриватБанку, зросла більш ніж на 100 тис.
Про це Finance.ua повідомила прес-служба фінустанови.
Як розповів керівник напряму «МСБ» ПриватБанку Сергій Клюєв, на сьогодні ПриватБанк обслуговує рахунки понад 600 тис. українських підприємців, тоді як в кінці квітня 2017 року кількість рахунків приватних підприємців у банку не перевищувала півмільйона.
«Відкрити рахунок у Приватбанку можна онлайн за декілька хвилин, причому для цього не потрібно витрачати час на візит до відділення або збирати багато документів, – зазначив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв. – Розвиток системи сучасних послуг для малого бізнесу і кредитна підтримка підприємництва є одним з головних напрямків стратегії розвитку банку, ми активніше від інших банків фінансуємо розвиток підприємництва, надаючи підприємцям безкоштовне обслуговування в рамках тарифного пакету “Інкубатор“».
Найчастіше рахунки в ПриватБанку відкривають підприємці сфери ІТ, роздрібної та оптової торгівлі. За кількістю рахунків, відкритих онлайн, лідирують клієнти з Київської, Дніпропетровської, Харківської та Одеської областей. Щоб відкрити рахунок на сайті ПриватБанку, достатньо бути зареєстрованим підприємцем і клієнтом ПриватБанку як фізособа (наприклад, мати картку або депозит) і отримати ЕЦП в Приват24 для приватних клієнтів.
За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у ​​2017 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 56,4% українських юридичних осіб та 73,2% приватних підприємців.
Зазначимо, за версією авторитетної премії FinAwards2018, Приват24 переміг у номінації «Кращий інтернет-банк». Послугами сервісу користуються понад 6,3 млн осіб. За допомогою Приват24 мільйони українців поповнюють мобільні телефони, роблять перекази, оплачують комунальні платежі і багато іншого. Детальніше дізнавайтеся на сторінці банку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас