У Німеччині почнуть випускати новий VW Microbus (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині почнуть випускати новий VW Microbus (фото)

Технології&Авто
2363
Компанія Volkswagen планує в 2022 році почати випускати в Німеччині новий електричний фургон, який стане реінкарнацією знаменитого VW Microbus, повідомляє MotorTrend. Ця новинка, швидше за все, буде називатися Buzz.
У 2017 році на одному з автосалонів відбулася презентація концепту Volkswagen I.D. Buzz. Він являв собою невеликий електричний фургон, чий дизайн був виконаний за мотивами VW Microbus. Він оснащувався двома електромоторами загальною потужністю 369 к.с. Привід – повний.
Серійний I.D. Buzz збереже дизайн свого концепту. Його побудують на електричній платформі MEB, яка вже стала основою для хетчбека I.D. і кросовера I.D. Crozz. Він отримає автономну систему водіння 3-го рівня.
У Німеччині почнуть випускати новий VW Microbus (фото)
VW Microbus
Volkswagen поки ще остаточно не вирішив, як буде називатися відроджений Microbus. Усередині компанії цей проект називається Buzz. Тому велика ймовірність, що він збереже цю назву і в серійній версії.
Буде здорово, якщо серійний Buzz збереже не тільки дизайн концепту, але і його обладнання і технології. Наприклад, добре, якщо залишиться водійське сидіння, яке повертається назад на 180 градусів.
У Німеччині почнуть випускати новий VW Microbus (фото)
VW Microbus
Наразі нам більше нічого не відомо про відроджений VW Microbus. Головне, що його випуск почнеться в 2022 році.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас