07:44 29.09.2018

Четверо українських військових отримали поранення в п'ятницю внаслідок 34 обстрілів бойовиків на Донбасі

2 хв читати
Четверо українських військових отримали поранення в п'ятницю внаслідок 34 обстрілів бойовиків на Донбасі

Бойовики на Донбасі протягом доби 28 вересня 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ, в результаті чого четверо військовослужбовців ЗС України отримали поранення.

"Російські окупанти 34 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 6 разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. ... Під час бойових дій четверо військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС) на сторінці в соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

В інформації йдеться, що противник вів прицільний вогонь по позиціях ЗС України зі ствольної артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння бойової машини піхоти, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Сизе, Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Золоте, Золоте-4, Катеринівка, Троїцьке, Новолуганське, Авдіївка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Павлопіль, Гнутове і Лебединське", - йдеться в повідомленні.

Також у прес-центрі поінформували, що бойовики ввечері завдали артилерійського удару по позиціях українських військ біля Гнутового, двічі протягом дня ці опорні пункти, і один раз - позиції Об'єднаних сил поблизу Новолуганського обстрілювали з мінометів 120-го калібру. Крім цього по бійцях ЗС України поблизу Станиці Луганської, Кримського та Гнутового вівся вогонь з озброєння БМП, а військові у Кримського і Гнутового - зазнали обстрілів із ЗУ-23-2.

Разом з тим, йдеться у зведенні, за даними української розвідки, протягом минулої доби двоє бойовиків знищені і 7 - поранені.

"З початку доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у населених пунктів Новозванівка і Луганське", - додали в штабі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден очікує більш тісної співпраці з Бельгією щодо України

Ворог атакував Одесу касетними боєприпасами, мета – припортова інфраструктура, є поранені

Один представник полку "Азов" повернувся додому в рамках останнього обміну військовополоненими

Кулеба в розмові з Блінкеном привітав дозвіл США на удари по РФ: Своєчасний крок у правильному напряму

Офіс ТЧХУ відновив роботу в Краматорську

Кличко: Київ готується до складної зими в умовах масштабних пошкоджень енергетичної інфраструктури

Зеленський подякував Королю Швеції за особливу допомогу в межах Міжнародної коаліції за повернення українських дітей

У Міноборони підтримують створення Військової поліції

Французька спецслужба повідомила про затримання та арешт підозрюваного в підготовці теракту на Олімпіаді

Зеленський обговорив із прем'єром Швеції розвиток оборонного співробітництва, Саміт миру та євроінтеграцію

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА