20:39 23.04.2019

ФК "Шахтар" запустив проект для дітей "Давай, грай!" на лінії розмежування на Донбасі

1 хв читати
ФК "Шахтар" запустив проект для дітей "Давай, грай!" на лінії розмежування на Донбасі

Фонд Shakhtar Social футбольного клубу "Шахтар" розпочав проект "Давай, грай!" спільно з Дитячим фондом УЄФА (UEFA Foundation for Children), спрямований на розвиток масового дитячого футболу в Україні та популяризацію здорового способу життя.

Прес-служба клубу нагадує, що 30 листопада 2018 року Shakhtar Social став переможцем грантової програми Дитячого фонду УЄФА і отримав фінансування проекту "Давай, грай!" у містах Донецької та Луганської областей на лінії розмежування. З кількох сотень соціальних спортивних проектів по всьому світу обрано 45 найкращих.

Тренування вже стартували в м. Щастя Луганської області (1,5 км до лінії розмежування), Торецькому Донецької області (10 км до лінії розмежування) та Авдіївці (5 км до лінії розмежування). До кінця квітня до проекту також долучаться Курахове, Мар'їнка, Красногорівка, Волноваха і Попасна.

540 дітей від 7 до 12 років зможуть безкоштовно займатися футболом в 8 містах поблизу лінії розмежування. Тренування вдуватимуться тричі на тиждень на сучасних майданчиках з синтетичним покриттям. З дітьми працюватимуть 24 тренера. Shakhtar Social забезпечив учасників формою, м'ячами і всім необхідним для занять.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА