RU
 

Гончарук: Висловлювання про Зеленського були вирвані з контексту

Корреспондент.net,  10 лютого 2020, 10:33
0
199
Гончарук: Висловлювання про Зеленського були вирвані з контексту
Фото: pravda.com.ua
Олексій Гончарук прокоментував свої висловлювання про Зеленського

Фрази на злитому в ЗМІ аудіозаписі про те, що у президента "є дуже примітивне, просте розуміння економічних процесів", були вирвані з контексту: насправді той "дуже розумний", "хороший менеджер і достатньо мудрий чоловік".

 
Глава Кабміну Олексій Гончарук заявив, що його слова про президента Володимира Зеленського на оприлюднених записах були вирвані з контексту. Про це він розповів у понеділок, 10 лютого, в інтерв'ю Українській правді.
 
"Я не давав оцінку знань Зеленського, це не так. Фраза була вирвана з контексту. Ми обговорювали презентацію, і я пояснював своїм колегам, що в уявній свідомості клієнта, тобто людини, якій будемо презентувати свою певну логіку, повинен сформуватися певний образ. І тому це зовсім інша історія", - зазначив глава уряду.
 
Гончарук підкреслив, що "президент дуже розумний", а також "хороший менеджер і достатньо мудрий чоловік".
 
"І це та оцінка, яку я постійно насправді поширюю абсолютно у всіх аудиторіях", - додав прем'єр-міністр.
 
Він також зазначив, що звіряє з президентом правильність рішень Кабміну, але "в деталях" у нього із Зеленським можуть відрізнятися позиції. До того ж, зазначив прем'єр, той "не мікроменеджер, тобто він не втручається в політичні речі".
 
Нагадаємо, у січні в Мережі з'явився аудіозапис, на якому записано нібито голоси прем'єр-міністра Олексія Гончарука, голови Мінфіну Оксани Маркарової і голови Нацбанку Якова Смолія, Катерини Рожкової (НБУ) і Юлії Ковалів. Чиновники перед нарадою з президентом обговорюють, що сказати очільнику держави на рахунок серйозного зміцнення гривні, а також "діри", яка утворилася в бюджеті.
 
Пізніше Гончарук у зв'язку з цим подав у відставку, однак, Зеленський "дав йому другий шанс".
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: президентВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі