16:04 24.04.2020

Саакашвілі впевнений у підтримці Зеленського й готуватиметься до голосування за його кандидатуру на посаду віце-прем'єра 30 квітня

1 хв читати
Саакашвілі впевнений у підтримці Зеленського й готуватиметься до голосування за його кандидатуру на посаду віце-прем'єра 30 квітня

Екс-президент Грузії та колишній голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеіл Саакашвілі заявляє, що впевнений у підтримці президента України Володимира Зеленського й готуватиметься до голосування за його кандидатуру на посаду віце-прем'єра з реформ у четвер, 30 квітня.

"Звісно, були сподівання, що сьогодні відбудеться голосування за мою кандидатуру на посаду віце-прем'єр-міністра, але я залишаюся впевненим у підтримці президента Зеленського, тому готуватимемося до голосування в четвер. Але, як і раніше, я готовий допомагати, консультувати й долучатися до всіх спроб реформувати збанкрутілу стару систему, яка панує в Україні", - написав Саакашвілі на сторінці у Facebook.

Він додав, що великий суспільний резонанс пов'язаний із сьогоднішніми подіями й доводить, що потрібні серйозні та швидкі зміни.

Як повідомлялося, раніше Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook, що отримав пропозицію стати віце-прем'єр-міністром з реформ у Кабінеті Міністрів України.

Пізніше посол Грузії в Україні Теймураз Шарашенідзе заявив, що можливе призначення Саакашвілі на посаду віце-прем'єр-міністра України з реформ із великою ймовірністю буде сприйняте у Тбілісі як недружній і неприйнятний з боку стратегічного партнера крок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА