Пакет Comfort від Альфа-Банку отримав нагороду FinAwards 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пакет Comfort від Альфа-Банку отримав нагороду FinAwards 2019

Фінтех і Картки
396
15 травня фінансові портали «Мінфін» і Finance.ua вручили нагороди українським банкам, відзначивши особливі досягнення.
«Пакет послуг «Comfort» від Альфа-Банку отримав нагороду FinAwards 2019 номінації «Найкраща дебетова картка».
Пакет Comfort від Альфа-Банку отримав нагороду FinAwards 2019
Переваги картки
  • безкоштовне зняття готівки в банкоматі будь-якого з українських банків;
  • нарахування 8% річних на залишок по картці;
  • безкоштовне обслуговування картки за умови, якщо клієнт протягом місяця оплатив карткою покупки на суму 2 тис грн. або зробив 8 покупок.
  • до 20% кешбеку по картці.
«Альфа-Банк багато часу, сил і грошей інвестує в розвиток продуктів, тому ми серед лідерів ринку в усіх напрямках. Що стосується дебетових карток, то наша перевага в цьому сегменті була настільки переконливою, що ми виграли обидві номінації – представили найкращі картки і в сегменті mass, і в vip», – заявив директор департаменту з розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банку Україна Євген Благінін.

Оформити платіжну картку Альфа-Банку

Друге місце в номінації «Найкраща дебетова картка» посіла картка inJoy банку Конкорд.
Третє місце – дісталося картці «Дбайлива» банку ПУМБ.
Спеціальну нагороду від експертів сайтів minfin.com.ua і finance.ua “Вигідна пропозиція” отримала «Ощадна картка» від Sky Bank.
Вибираючи переможця в цій категорії, експерти підрахували вартість обслуговування кожної картки протягом місяця з урахуванням внесення на картку готівки в розмірі 10000 грн, з яких було витрачено 5000 грн (в пропорції 50 на 50% – готівкою і безготівковими) і незнижуваного залишку 5000 грн. Найкращий показник виявився у «Ощадної картки» від Sky Bank
В рамках номінації «Найкраща дебетова картка» експертне журі оцінювало картки classic або standart, доступні будь-якому клієнту, без спеціальних умов обслуговування.
Основними критеріями оцінки карток в номінації були: вартість і прибутковість, комісії за переказ коштів, зняття готівки і поповнення рахунку, відсотки на залишок власних коштів, кешбек і наявність програм лояльності, можливість токенізації карток і використання їх в мобільних гаманцях, наявність технологій PayPass або PayWave, наявність кур’єрської доставки, інформування про операції по картці і можливість контролю руху коштів.
Нагадаємо, церемонія вручення нагород FinAwards 2019 відбулася 15 травня в київському нічному клубі D.Fleur. Організатором заходу виступила компанія BankOnline, а Генеральним партнером – платіжна система Mastercard.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас