19:10 28.01.2020

Двоє бійців ЗСУ поранені внаслідок підривання на невстановленому вибуховому пристрої на Донбасі у вівторок

1 хв читати
Двоє бійців ЗСУ поранені внаслідок підривання на невстановленому вибуховому пристрої на Донбасі у вівторок

Протягом вівторка, 28 січня, бойовики дев’ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, при цьому внаслідок підривання на вибуховому пристрої поранення дістали двоє українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Сьогодні, 28 січня, внаслідок підривання на невстановленому вибуховому пристрої два військовослужбовці об'єднаних сил отримали бойові поранення", - йдеться у вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

Три обстріли по українських позиціях було здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: двічі поблизу Лебединського - з мінометів калібру 82 мм противник випустив 20 мін, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Березового - з гранатометів різних систем.

Шість ворожих обстрілів було зафіксовано в районі оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: неподалік Новолуганського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; у районі Оріхового - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; чотири рази біля Новотошківського - з мінометів калібру 120 мм - 26 мін, 5 мін із 82-мм міномета, а також гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін запровадив бронювання постачальників і волонтерів ЗСУ, навчання БПЛА, РЕБ і такмеду та пом'якшив критерії бронювання перевізників

Усі органи держвлади і держпідприємства до 31 грудня зобов'язані забезпечити економію е/е

Кабмін запровадив 50% квоту бронювання поліції, ДСНС і низки інших правоохоронців, давши право на винятки міністру оборони

Кабмін продовжив строки бронювання до року і розширив бронювання дефіцитних ВУС

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. передбачає подальшу цифровізацію галузі

На фронті за день було 85 зіткнень, найгарячіша обстановка зберігається на Покровському напрямку - Генштаб

Війська РФ за добу скинули на територію України 52 УАБи, для ударів задіяли понад 460 БпЛА - Генштаб

Олена Зеленська на зустрічі з Бріжит Макрон: 12 медзакладів Франції стали побратимами українських лікарень

"Енергоатом" на 10 днів раніше вивів із планового ремонту блок АЕС 1000 МВт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА