RU
 

Учасники жіночого фіналу ЛЧ прилетіли в Україну

Корреспондент.net,  23 травня 2018, 14:59
0
710
Учасники жіночого фіналу ЛЧ прилетіли в Україну
Фото: пресс-центр Госпогранслужбы
Жіночі команди-учасники фіналу ЛЧ прибули до Києва

Французький Ліон прибув в аеропорт Київ (Жуляни), а команду з Німеччини Вольфсбург прикордонники зустріли в аеропорту Бориспіль.

 
Дві жіночі футбольні команди Вольфсбург (Німеччина) та Олімпік Ліон (Франція), які змагатимуться 24 травня в фіналі Ліги Чемпіонів серед жінок на стадіоні Олімпійський у Києві, зустріли і оформили співробітники Держприкордонслужби в столичних аеропортах. Про це в середу, 23 травня, повідомляє прес-центр ДПСУ.
 
Відзначено, що прикордонники заздалегідь отримали списки команд, тому їх оформлення пройшло дуже швидко, без будь-яких затримок.
 
"Французький Ліон прибув сьогодні в аеропорт Київ (Жуляни), а команду з Німеччини Вольфсбург прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту зустріли ще вчора ввечері в аеропорту Бориспіль", - йдеться в повідомленні.
 
За даними прикордонників, настрій у команд чудовий, фіналісти навіть на пам'ять сфотографувалися з українським митниками.
 
 
 
 
 
Крім того, як доповіли в ДПСУ, невеликими групами вже почали прибувати перші вболівальники, гості та офіційні делегації Ліги чемпіонів, їх оформлення проходило в пунктах пропуску Бориспіль і Жуляни, а також кількох пунктах пропуску на західній ділянці кордону.
 
"Всього в Україну вже прибули майже 500 осіб. І хоча основним напрямком прибуття фанатів на фінал є столичні аеропорти, співробітники Держприкордонслужби готові до їх оформлення в більш ніж 120 пунктах пропуску", - резюмували у відомстві.
 
Нагадаємо, раніше американський ЗМІ заявив, що вболівальники добираються на фінал Ліги чемпіонів в Україну через Донецьк.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

СПЕЦТЕМА: Фінал ЛЧ в Києві
ТЕГИ: КиевфутболЛига ЧемпионовграницаженщиныфотоБориспольфиналспортсмены
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі