Новий транш для України: у МВФ назвали дві умови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий транш для України: у МВФ назвали дві умови

Казна та Політика
4143
Міжнародний валютний фонд очікує внесення змін до державного бюджету України на 2020 рік та ухвалення закону про банківське регулювання. Про це йдеться в заяві постійного представника МВФ в Україні Йости Люнгмана.
“Ми вітаємо підтримку парламентом України в першому читанні законодавства, спрямованого на посилення основ реструктуризації банків, і очікуємо його остаточного ухвалення. Ми також очікуємо ухвалення змін до бюджету на 2020 рік, які допоможуть владі дати відповідь на надзвичайні виклики, що стоять внаслідок COVID-19”, – сказано в заяві.
Водночас Люнгман закликав українську владу продовжувати роботу зі Світовим банком для впровадження ефективного, прозорого і конкурентоспроможного ринку землі.
Нагадаємо, 30 березня Верховна Рада на позачерговому засіданні ухвалила два необхідні для продовження співпраці з МВФ закони: законопроєкт про банківське регулювання (у першому читанні) і закон про ринок землі.
Однак парламентарі не змогли внести зміни до держбюджету-2020 і направили законопроект на доопрацювання.
Голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія не виключив, що найближчими днями відбудеться ще одне позачергове засідання Верховної Ради.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас