19:43 10.05.2018

Представники командування Сухопутних військ України та Канади обговорили перспективні напрямки військової співпраці

2 хв читати
Представники командування Сухопутних військ України та Канади обговорили перспективні напрямки військової співпраці

Під час зустрічі першого заступника командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенанта В'ячеслава Назаркіна з командувачем Сухопутних військ ЗС Канади генерал-лейтенантом Полом Винником сторони обговорили перспективні напрямки співпраці між видами військ двох країн.

"Під час зустрічі були узгоджені перспективні напрями військової співпраці між Сухопутними військами обох країн, а також допомога в придбанні оперативних можливостей Сухопутних військ ЗС України. Зокрема з питань реформування системи підготовки з використанням стандартів Збройних сил країн-членів НАТО", - повідомляє в четвер прес-служба Командування Сухопутних військ ЗСУ.

В.Назаркін подякував канадській стороні за підтримку та практичну допомогу, яка надається Командуванням Сухопутних військ ЗС Канади. Зокрема, мова йде про консультативно-дорадчу та матеріально-технічну допомогу.

За його словами, підготовка підрозділів Сухопутних військ ЗСУ за участю канадських військовослужбовців навчально-тренувальної місії операції "UNIFIER" на сьогодні є дійсно важливим внеском у зростання професіоналізму українських солдатів і про це свідчить успішне виконання ними бойових завдань на сході України.

П.Винник запевнив українську сторону в повній підтримці в сфері підготовки військовослужбовців і підрозділів української армії.

"Під час зустрічі сторони також обговорили перспективні напрями військової співпраці в сфері розвитку системи управління, створення системи розвідувального забезпечення та підготовки розвідувальних підрозділів Сухопутних військ ЗС України, реформування системи бойової підготовки, професійної підготовки снайперів і військових медиків, а також проведення заходів спільної підготовки військ", - йдеться в інформації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну атаку РФ

Окупанти випустили по Харківщині 8 ракет - Синєгубов

У Харкові внаслідок ворожого удару перебито газопровід, спалахнула пожежа, 2 людей поранено

Окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Харкова, інформація про постраждалих уточнюється

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА