19:05 14.04.2020

Майже половина опитаних українців вважають, що влада успішно протистоїть коронавірусу, але переважна більшість упевнена, що з низкою завдань вона не впоралася

2 хв читати
Майже половина опитаних українців вважають, що влада успішно протистоїть коронавірусу, але переважна більшість упевнена, що з низкою завдань вона не впоралася

46% опитаних українців вважають, що влада успішна у протидії епідемії коронавірусу в Україні, а 43% дотримуються протилежної думки, свідчать результати соцопитування "Оцінка успішності влади та реакція суспільства на епідемію коронавірусу та політичні події в країні", проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 7-11 квітня.

При цьому лише 12% українців думають, що влада успішно впоралася із забезпеченням лікарень достатньою кількістю тестів на коронавірус, 65% вважають, що влада була в цьому неуспішною.

12% респондентів сказали, що влада успішно впоралася із забезпеченням медиків України засобами індивідуального захисту, а 70% учасників дослідження вважають, що влада не впоралася з цим завданням.

14% опитаних кажуть, що влада успішно впоралася із забезпеченням населення засобами індивідуального захисту; а 80% дотримуються думки, що влада з цим не впоралася.

14% українців зазначають, що влада успішно впоралася із запобіганням можливих економічних проблем в Україні, пов'язаних з епідемією коронавірусу, 66% опитаних протилежної думки.

Опитування проводилося CATI-методом (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, computer-assisted telephone interviews) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Під час опитування було проведено 2000 інтерв'ю у всіх підконтрольних уряду регіонах України. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше). Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0,95 і з урахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує: 2,2% для показників близьких до 50%, 2,1% - для показників близьких до 25%, 1,4% - для показників близьких до 10%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили оборони в травні знищили приблизно 40 тис. особового складу армії РФ

Іспанський "Реал" - переможець Ліги чемпіонів УЄФА

Росія знову атакує Україну з повітря, помічено кілька груп ударних БпЛА

Світоліна вийшла до четвертого кола Ролан Гаррос, вигравши матч у румунки Богдан

Понад 600 дітей загинули і понад 1420 дістали поранення по всій Україні за час повномасштабного вторгнення РФ - ООН

Сили оборони в травні знищили 9 літаків, а також рекордну кількість артсистем і бронемашин противника

Кількість боїв на всій лінії фронту зросла до 73, найбільше зіткнень відбулося на покровському напрямку

Армія РФ від початку доби завдала ударів КАБами по Харкову і п'яти населених пунктах області

У Києві лімітів споживання е/е може вистачити тільки для забезпечення 76% потреб

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА