07:52 07.04.2020

Світові лідери бажають якнайшвидшого одужання Джонсону, що потрапив до реанімації через коронавірус

2 хв читати
Світові лідери бажають якнайшвидшого одужання Джонсону, що потрапив до реанімації через коронавірус

Лідери низки держав у ніч на вівторок висловили побажання скорішого одужання прем'єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону, який потрапив раніше до відділення інтенсивної терапії після зараження коронавірусом Covid-19.

Президент Франції Емманюель Макрон висловив підтримку Джонсону, його сім'ї і всьому британському народові. "Я бажаю йому швидко подолати це випробування", - написав французький лідер у Твіттері.

Ізраїльський прем'єр Біньямін Нетаньягу в свою чергу заявив, що "народ Ізраїлю молиться про швидке і повне одужання нашого друга, британського прем'єра Бориса Джонсона".

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді також висловив надію в Твіттері, що його британський колега скоро видужає. "Сподіваюся побачити вас в чудовому здоров'ї дуже скоро", - додав він.

Глава іспанського уряду Педро Санчес заявив про "солідарність і найкращі побажання" Джонсону. "Для наших країн зараз важкий час, але, проявивши силу і згуртованість, ми зможемо перемогти в цій битві", - додав він у Твіттері.

Глава ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус висловив "сердечні побажання" здоров'я Джонсону, якого він назвав своїм "другом".

Перший міністр Шотландії Нікола Стерджен написала в соцмережі, що направляє свої найкращі побажання главі британського уряду.

Колишній прем'єр Великої Британії Тереза Мей зі свого боку зазначила, що "всі мої думки і молитви зараз - з Борисом Джонсоном і його родиною".

Інший екс-глава британського уряду Девід Кемерон побажав одужання Джонсону. "Ми всі хочемо бачити Вас здоровим на Даунінг-стрит", - написав він у Твіттері.

У понеділок ввечері повідомлялося, що стан прем'єра Великої Британії Бориса Джонсона, який захворів коронавірусом, погіршився. Його перевели у відділення інтенсивної терапії. Він попросив главу МЗС Великої Британії Домініка Раабе заміщати його в разі необхідності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Епіцентр" до кінця року планує завершити будівництво п'яти ТЦ і логістичного комплексу

Кабмін запровадив бронювання постачальників і волонтерів ЗСУ, навчання БПЛА, РЕБ і такмеду та пом'якшив критерії бронювання перевізників

Усі органи держвлади і держпідприємства до 31 грудня зобов'язані забезпечити економію е/е

Кабмін запровадив 50% квоту бронювання поліції, ДСНС і низки інших правоохоронців, давши право на винятки міністру оборони

Кабмін продовжив строки бронювання до року і розширив бронювання дефіцитних ВУС

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. передбачає подальшу цифровізацію галузі

На фронті за день було 85 зіткнень, найгарячіша обстановка зберігається на Покровському напрямку - Генштаб

Війська РФ за добу скинули на територію України 52 УАБи, для ударів задіяли понад 460 БпЛА - Генштаб

Олена Зеленська на зустрічі з Бріжит Макрон: 12 медзакладів Франції стали побратимами українських лікарень

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА