07:26 07.05.2020

За минулу добу на Донбасі ЗС України знищили двох бойовиків, ще трьох поранили

2 хв читати
За минулу добу на Донбасі ЗС України знищили двох бойовиків, ще трьох поранили

За минулу добу українські військовослужбовці знищили двох і поранили трьох бойовиків, зафіксовано 8 обстрілів позицій Збройних сил України, в результаті чого поранення отримав український військовий, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил на сторінці в Фейсбук.

"Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення ... За даними розвідки, 6 травня українські військовослужбовці знищили двох російських окупантів і ще трьох поранили", - йдеться в ранковому зведенні штабу в четвер уранці.

Зазначається, що бойовики 8 разів обстрілювали позиції ООС з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Переважну більшість обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Зокрема, вночі поблизу Авдіївки був зафіксований обстріл з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, а ввечері - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї. В районі Павлополя двічі вівся вогонь із застосуванням автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські позиції на околиці Пісків бойовики обстрілювали з ручних протитанкових і підствольних гранатометів. Неподалік Тарамчука і Кам'янки бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", бойовики зі станкових протитанкових гранатометів вели вогонь по позиціях ООС недалеко від Попасної.

У штабі зазначили, що підрозділи ООС на спроби загострити ситуацію уздовж лінії зіткнення і надалі будуть оперативно і жорстко реагувати з наявних вогневих засобів.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська активності не проявляли. За поточну добу втрат серед українських захисників немає. Випадків захворювання коронавірусною інфекцією серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА