RU
 

Україна отримала 500 мільйонів доларів на фінансовий сектор

Корреспондент.biz,  8 вересня 2014, 12:17
0
219
Україна отримала 500 мільйонів доларів на фінансовий сектор
Фото: Getty Images
Позика буде направлена на підтримку першочергових заходів з реформування банківського сектору

Позика розрахована на 16 років з 7-річним пільговим періодом зі змінною відсотковою ставкою (на дату підписання - 0,63%).

У рамках Угоди між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку Міністерство фінансів України отримало першу позику на політику розвитку у фінансовому секторі в сумі 500 мільйонів доларів, повідомляє прес-служба відомства в понеділок, 8 вересня. 
 
У Мінфіні повідомили, що позика розрахована на 16 років з 7-річним пільговим періодом зі змінною відсотковою ставкою (на дату підписання - 0,63%), одноразова комісія - 0,25%. 
 
Позика буде направлена на підтримку першочергових заходів з реформування банківського сектору і впровадження комплексної програми антикризового управління у фінансовому секторі України, зокрема: посилення операційного, фінансового та регуляторного потенціалу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, поліпшення платоспроможності банківської системи, зміцнення правової та інституційної бази для підвищення стійкості та ефективності банківської системи у довгостроковій перспективі. 
 
Нагадаємо, 4 вересня Україна отримала другий транш кредиту від МВФ за програмою stand-by у розмірі 1,39 млрд доларів.
ТЕГИ: Украинакредит
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...