16:48 02.05.2018

Прикордонники не пропустили для висвітлення подій в Одесі громадян Італії, Чехії та Росії

2 хв читати
Прикордонники не пропустили для висвітлення подій в Одесі громадян Італії, Чехії та Росії

Протягом 1 травня Державна прикордонна служба не допустила в'їзду в Україну проросійськи налаштованих осіб - громадян Італії, Чехії та Росії, які прямували в Україну "висвітлювати" події 2 травня в Одесі, повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

"Двох іноземців не пропустили через кордон в аеропорту "Бориспіль" на підставі інформації, що надійшла від інших правоохоронних органів. Ідеться про те, що не пропущені громадяни Італії та Чехії неправдоподібно висвітлювали події, які відбувалися протягом останнього періоду в Україні", - зазначено в оприлюдненому в середу вдень повідомленні.

Так, громадянин Італії під виглядом фотографа свого часу перебував на території окупованого Донбасу та неодноразово виступав на так званому телебаченні "Оплот TV". У програмах він озвучував відверто брехливу інформацію про перебіг подій на сході України. А не пропущений в Україну громадянин Чехії є журналістом політичного видання, який також перекручував інформацію і неправдиво висвітлював події, які відбуваються в Україні.

"Звісно, сподіватися на неупередженість цих "журналістів" під час висвітлення подій 2 травня в Одесі не варто", - зазначили в прес-службі Держприкордонслужби України.

Крім того, ще одного громадянина Росії співробітники Держприкордонслужби не пропустили в країну вже за результатами бесіди, оскільки він не зміг підтвердити мету своєї поїздки. Росіянин прибув із двома дітьми як представник фірми з продажу дизайнерського одягу, а насправді виявився політичним оглядачем російського видання.

"Усіх трьох іноземців повернули зворотними рейсами", - підсумували в Держприкордонслужбі України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти знову завдали удару по Харкову і Дергачах, є постраждалий - обладміністрація

МОН України затвердило скорочені освітні програми українознавчого компонента для школярів за кордоном

Кількість загиблих у Харкові зросла до семи - ДСНС

Кличко оприлюднив інфографіку про проєкти, реалізовані у столиці за 10 років

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

Кількість загиблих у Харкові зросла до шести - обладміністрація

На сумському напрямку у ворога зосереджені певні сили, але їх недостатньо для удару стратегічного рівня - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА