13:18 03.03.2020

Україна і турецька Onur Taahhut підписали контракт на будівництво моста в Запоріжжі

2 хв читати
Україна і турецька Onur Taahhut підписали контракт на будівництво моста в Запоріжжі

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") і турецька компанія Onur Taahhut Tasimacilik İnsaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Sirketi (Анкара) підписали контракт на будівництво моста в Запоріжжі.

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", відповідний документ підписав голова "Укравтодору" Олександр Кубраков та представники компанії Onur Taahhut на зустрічі у вівторок.

"Очікуємо, що роботи розпочнуться наступного тижня. Угода, яку було підписано, розрахована на чотири роки, але ми маємо наші внутрішні терміни...Ми очікуємо, що це буде два роки", - сказав Кубраков після церемонії підписання контракту.

Як повідомлялося, турецька компанія Onur Taahhut Tasimacilik İnsaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Sirketi стала переможцем тендерної процедури на будівництво моста в Запоріжжі з пропозицією 11,918 млрд грн.

Згідно з проектом будівництва, міст є магістраллю завдовжки 9,1 тис. м, яка сполучає правобережну частину міста з центральною лівобережною частиною та основною північною промисловою зоною через обидва рукави р. Дніпро та о. Хортиця. Магістраль складається з шести транспортних розв'язок, у складі яких 27 штучних споруд, зокрема два позакласні мости з окремими спорудами під кожен напрямок руху.

Onur Taahhut засновано в 1991 році, будує автодороги, мости, примикання, споруди і здійснює роботи з реконструкції доріг. Компанія успішно реалізувала важливі проекти в Хорватії, України, Тунісі, Молдові, Омані, Екваторіальній Гвінеї та Туркменістані. Має досвід виконання будівельно-монтажних робіт на об'єктах інфраструктури в усій Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА