Китайські банки планують інвестувати в залізничну інфраструктуру в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайські банки планують інвестувати в залізничну інфраструктуру в Україні

Фондовий ринок
322
В “Укрзалізниці” повідомили про проведену зустрічі з представниками китайських залізничних компаній, в ході якої обговорювалося підвищення якості використання залізничної інфраструктури, розвиток швидкісного руху і оновлення парку.
За словами в.о. голови правління “Укрзалізниці” Євгена Кравцова, питання будівництва швидкісної залізничної лінії обговорювалося на рівні міністерства. Будівництво такого об’єкта є національним проектом, який має величезний потенціал.
Однак власних коштів “Укрзалізниці” для реалізації даного проекту недостатньо. В такому випадку є варіант з’єднання євроколією декількох точок, а саме Ковель, Львів, Мукачево. Цей проект досить реалістичний, щоб втілити його в найближчі роки.
Представники китайських залізничних компаній, в свою чергу, мають намір знайти вдалу економічну модель для просування швидкісного руху в Україні.
Зі свого боку банки China Eximbank і Industrial and Commercial Bank of China запевнили, що охоче інвестуватимуть у розвиток залізничної інфраструктури, підвищення якості її використання і швидкості руху.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас