Документ z0316-20, чинний, поточна редакція — Прийняття від 05.03.2020
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 14.04.2020. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

05.03.2020  № 134


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
30 березня 2020 р.
за № 316/34599

Про внесення змін до Порядку списання майна в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України

Відповідно до вимог частини третьої статті 4 Закону України «Про правовий режим майна у Збройних Силах України», Положення про порядок обліку, зберігання, списання та використання військового майна у Збройних Силах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2000 року № 1225 (із змінами), рішення т.в.о. Голови Держспецзв’язку від 19 лютого 2020 року № 61/01/02-398 та з метою вдосконалення порядку списання майна Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України НАКАЗУЮ:

1. Внести до Порядку списання майна в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України, затвердженого наказом Адміністрації Держспецзв’язку від 19 липня 2016 року № 440, такі зміни:

абзац сьомий пункту 1 розділу II виключити;

абзац четвертий пункту 1 розділу III викласти у такій редакції:

«кабельні лінії зв’язку, які неможливо використовувати за цільовим та функціональним призначенням, та/або неможливості або економічної недоцільності їх відновлення і використання до закінчення установлених строків служби (використання).»

викласти пункт 4 розділу VI у такій редакції:

«4. Кабельні лінії зв’язку (незалежно від їх первісної (переоціненої) вартості), які неможливо використовувати за цільовим та функціональним призначенням, та/або неможливості або економічної недоцільності їх відновлення і використання до закінчення установлених строків служби (використання) списуються за погодженням Департаменту спеціального зв’язку Адміністрації Держспецзв’язку.

На кабельні лінії (ділянки кабельних ліній) зв’язку, демонтаж яких недоцільний або неможливий, Комісією складається акт фінансово-економічного та технічного обґрунтування в довільній формі.».

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

3. Департаменту логістики Адміністрації Держспецзв’язку забезпечити в установленому порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Голова Служби
полковник


В. Петров



вгору