Топ 5 найбільш перспективних інтернет-професій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ 5 найбільш перспективних інтернет-професій

Світ
4080
З 11 до 15 червня в Ганновері відбувався найбільший у світі ярмарок інформаційних технологій. До відкриття CeBIT були представлені професії, які виникли в цифрову епоху та є дуже популярними.
Топ-5 найбільш перспективних інтернет-професій виглядає так:
1. Разробник програм онлайн-навчання
Динаміка, якої в результаті тотальної комп’ютеризації набуло наше життя, вимагає швидких і недорогих способів передачі знань. Головне завдання фахівця, який займається інформаційними технологіями в цій галузі, – розробка методик навчання та підбір дидактичного матеріалу.
2. Менеджер з контекстної реклами в пошукових системах
SEA-менеджер – фахівець, який допомогає потенційним клієнтам знайти потрібний їм товар або послугу, а рекламодавцю – розробити пропозицію для цільової групи. До його обов’язків зараховують розміщення та оптимізацію рекламних оголошень в таких пошуковиках, як Google.
3. Менеджер з партнерського маркетингу
Affiliate-менеджер шукає потенціальних партнерів та запускає маркетингову кампанію.
4. Менеджер з інформаційної безпеки
SIM-менеджер розробляє концепцію інформаційної безпеки на підприємстві, оцінює інформаційні ризики, планує заходи з їхньої мінімізації, створює та втілює відповідні механізми контролю, проводить їх моніторинг.
5. Спеціаліст з обробки, аналізу та збереження даних
Йдеться про експерта з інформатики, до завдань якого входить аналіз, обробка, структурування, збереження та презентація даних в цифровій формі, використання для роботи з ними штучного інтелекту, а також проектування баз даних.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас