16:08 05.06.2020

Пункти проведення ЗНО та вступних іспитів буде забезпечено термометрами, дезінфекційними засобами та масками

1 хв читати
Пункти проведення ЗНО та вступних іспитів буде забезпечено термометрами, дезінфекційними засобами та масками

Міністерство освіти і науки заявляє, що пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступних іспитів будуть забезпечені термометрами, дезінфекційними засобами та масками.

"Міністерство освіти і науки спільно з групою "Нафтогаз", ЮНІСЕФ України та посольством Швейцарії в Україні забезпечать пункти проведення ЗНО, ЄВІ та ЄФВВ необхідними засобами захисту: медичними масками, безконтактними термометрами, дезінфекційними засобами та захистом для медиків", - йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства освіти.

Зокрема, пункти будуть забезпечені: медичними масками для учасників, інструкторів та медиків, безконтактними термометрами (пірометрами), дезінфекційними засобами для рук, дезінфекційними засобами для обробки поверхонь, ізоляційними медичними халатами та захисними щитками для медиків.

Також у кожному пункті буде розміщено інформаційні матеріали та рекомендації щодо дотримання правил гігієни.

Загалом потребу забезпечено для 1 714 пунктів проведення ЗНО, ЄВІ та ЄФВВ.

У 2020 році в основній сесії ЗНО візьмуть участь 379 493 людини, ЄВІ/ЄФВВ складатимуть близько 90 тис. осіб. Під час тестування та іспитів буде залучено 242 650 працівників та 11 630 медиків.

Зазначено, що 9 червня розпочнеться доставка засобів захисту до обласних державних адміністрацій, а звідти - до пунктів проведення тестування та іспитів.

До 25 червня - дня проведення першого ЗНО - засоби захисту будуть у місцях проведення тестувань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА