RU
 

Творці показали, як виглядатимуть нові герої Ну, постривай!

Корреспондент.net,  26 жовтня 2020, 11:08
0
1346
Творці показали, як виглядатимуть нові герої Ну, постривай!
Фото: Гавриил Григоров/ТАСС
Вовк постане в мультику оновленим

Союзмультфільм, нарешті, визначив нові образи Зайця і Вовка з рімейка знаменитого мультфільму. Крім них у проекті з'являться Борсук Тім, Їжачок Шу і Косуля Уля.

 
Кіностудія Союзмультфільм обрала остаточний візуальний образ Зайця для нових серій мультсеріалу Ну, постривай!. Для обговорення було представлено більш ніж 30 варіацій. Про це повідомила сьогодні прес-служба студії.
 
"Наша творча група довго шукала сучасне втілення пустотливого героя, було створено понад 30 варіацій образу. Важливо було знайти баланс характерних рис персонажа, а також зберегти спадкоємність з класичною версією: так, наприклад, у нашого Зайця той же колір очей", - розповіла генеральний продюсер Союзмультфільму Юлія Осетинська.
 
Озвучує персонажа актор і шоумен Дмитро Хрустальов. У перезапуску мультфільму художники змінили форму вух Зайця, позбавили його довгих вусів, але додали зачіску. Замість звичного зеленого костюма глядачі побачать на герої футболку, довгі штани і кеди, а на руці у нього з'явиться годинник.
 
студія Союзмультфільм
Заєць заговорить голосом Дмитра Хрустальова
 
Раніше в Союзмультфільмі повідомляли, що творча група, яка працює над перезапуском мультсеріалу, також затвердила остаточний візуальний образ Вовка. У нових серіях його озвучить актор і шоумен Гарік Харламов.
 
студія Союзмультфільм
Гарік Харламов озвучить Вовка
 
"Якщо ви подивитеся на нашого Вовка, то побачите набагато більше ламаних, загострених ліній, а ось образ Зайця, на противагу йому, за контурами м'який, округлий. Це, з одного боку, дуже милий персонаж, але не без властивих йому хитринки і винахідливості", - зазначив директор кіностудії Борис Машковцев.
 
Кіностудія почала працювати над новим циклом мультфільмів Ну, постривай! у 2020 році. Очікується, що перший сезон складатиметься з 52 серій. Студія вже представила образи трьох нових персонажів. Ними стали Борсук Тім, Їжачок Шу і Косуля Уля. Мультфільм зроблять не прямим продовженням класичної версії, а актуальним прочитанням історії зі збереженням традиційного бездіалогового жанру гегової комедії. Прем'єра намічена на зиму цього року.
 
Ми писали, що щеня з мультфільму заговорить голосом Кім Кардаш'ян. Також повідомлялося, що обличчя Кіану Рівза з'явилося в мультфільмі про Губку Боба.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: мультфильмхудожникиобразримейк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...